Pii-paa-autolla mätään väkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Pii-paa-autolla mätään väkeen

26.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
5

Verkkoa selatessa törmää kaikkeen hienoon, eikä siihen liity välttämättä edes alastomuutta! Nyt silmiin iski jo helmikuussa julkaistu, käsittämättömän upealta kuulostava japanilainen PS2-halpistoimintapeli The Zombie vs. Ambulance.

the zombie vs ambulance 2.jpgthe zombie vs ambulance.jpg

Kuten crackedrabbitgaming.com-verkkosivustolla hekumoitiin, jo pelin nimi riittää nostamaan sen eliittiluokkaan. Maailman kaikkien aikojen parhaimman nimen lisäksi pelillä on lyödä kehiin myös rautainen peli-idea: pelaaja on lääkäri, joka ajaa zombien yli ambulanssilla. Pelaamisen tulevaisuus on täällä!

Ylivertaista peruskaavaa vesitetään hieman epäolennaisuuksilla, kuten siviilien pelastamisella ja ambulanssin lisävarustelulla, mutta meno säilyy oletettavasti suurimman osan ajasta huikean reikäpäisenä.

Jos jotain kiinnostaa tämän japanilaisen pelisuunnittelun kirkkainta kärkeä edustavan pelin hankkiminen, sen saa tilattua verkosta kotiinsa. Hintaakaan ei ainakaan Play-Asia.comista tilattuna ole järin paljon, 13 dollaria. Kannattaa myös muistaa, ettei peli ole kai oikeasti juuri mistään kotoisin ja ettei se toimi eurooppalaisilla konsoleilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kaikkea sitä onkin

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Video http://www.youtube.com/watch?v=WivDg4oAXM8&search=ambulance%20vs%20zombie

Käyttäjän Aivovamma kuva
Aivovamma

:(

Käyttäjän Santos kuva
Santos

Tällaisesta pelistä kotiväki vasta innostuisikin :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Oksensin.