Pika-alennukset tekevät paluuta Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Pika-alennukset tekevät paluuta Steamiin

6.08.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Steam-jakelualustan alennuskampanjat ovat palaamassa vanhoihin metkuihin.

Valve News Network -youtube-kanavaa pyörittävän Tyler McVickerin mukaan Flash Sale -pika-alennukset palaavat Steamiin. Aikaisemmin käytössä olleet pika-alennukset tarjoavat pelejä erikoishintaan vain muutamien tuntien ajan. McVickerin mukaan uudistetuissa pika-alennuksissa pelit voivat olla saatavilla alennettuun hintaan 6-12 tunnin mittaisen ajan. Alennuskampanjoiden tarjonta saattaa näin ollen päivittyä lähes tunneittain.

Pika-alennukset ovat loistaneet poissaolollaan Steamin alennuskampanjoista vuodesta 2016 saakka. Mikäli McVickerin saamat tiedot pitävät paikkansa, voivat lyhytaikaiset alennukset palata kuitenkin jo seuraavan ison Steam-alen yhteydessä.

Lähde: ValveNewsNetwork

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

En ole hirveän innoissani tunnin tarjousten kyttäämisessä, mutta ottaen huomioon että nämä niin sanotut nykytarjoukset ovat usein kalliimpia kuin nettikaupan fyysinen versio niin voi tästä olla jotain hyötyäkin. Nämä niin sanotut alennukset on laskettu uuden hinnasta (69.90, 59.90) eli esimerkiksi 50% tarjouksessa olevan noin 60 euron pelin hinta on 30, mutta peliliikkeet myyvät samaa vanhaa peliä 20 eurolla...uutena, ero on tietysti se että Stemin varasto ei tyhjene peleistä peliliikkeen tavoin, mutta ainakin itselleni tavara on toistaiseksi peliliikkeistä ostaessani riittänyt.

Näitten pika-alennusten aikaan muistan olleen aika hyviä alennuksia, esimerkiksi muistelen että Far Cry 3 oli hetken 3-4 eurolla ja se oli vielä silloin aika tuore tapaus.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Kyllähän nämä pika-alet tekee alennuksista reilusti mielenkiintoisempia.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Näin saadaan ihmiset uudestaan kauppapaikalle kun nykyisellä ei ole mitään syytä jos ekalla kertaa ei löytyny mitään

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Not this shit again.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ei tätä taas. Jos en pelaisi Pokemon GO:ta niin en ehkä olisi näin negatiivinen, mutta ajatus että hyvä alennus menee ohi jos en kyttää tunnin välein Steamia on hevonsontaa. En millään haluaisi stressata itseäni yhtään enempää, etenkin kun nykyinen antaa nähdä ne tarjoukset etukäteen, että voi päättää parin viikon ajan mitä haluaa ostaa. Pahimmassa tapauksessa tämä myös tarkoittaa että ihmiset alkavat laatimaan palautuksia joukkioina kun eivät haluakkaan pitää vauhtisokeudessa tehtyä impulssiostoa.

Lainaus

Näin saadaan ihmiset uudestaan kauppapaikalle kun nykyisellä ei ole mitään syytä jos ekalla kertaa ei löytyny mitään

Steam Trading Cardit toimii itselleni tarpeeksi hyvänä syynä tulla päivittäin.

Lainaus

Kyllähän nämä pika-alet tekee alennuksista reilusti mielenkiintoisempia.

Määrittele mielenkiintoinen? Tarjouksien lukitseminen aikarajan taakse ei kuulosta millään osa-alueella hyvältä idealta kuluttajan kannalta. Mielummin myyvät koko kampanjan ajan tuolla hinnalla, kun että pitää sormet ristissä toivoa ja kyttäillä jos edes tulisi koko tarjousta sille tietylle tuotteelle, sen sijaan että, you know, nähdä heti että se on tarjouksessa ja keskittyä sitten arjen muihin tärkeämpiin asioihin, mitä ne ikinä ovatkaan.