Pikapelaajat iskivät kyntensä The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomiin – uutuuspeli läpäistiin jo puolessatoista tunnissa / Uutiset / pelaaja.fi

Pikapelaajat iskivät kyntensä The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomiin – uutuuspeli läpäistiin jo puolessatoista tunnissa

14.05.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on saanut ensimmäiset pikapeluuennätyksensä. 

Perjantaina ilmestynyt seikkailu päätyi odotetusti pikavauhtia myös pikapelaajien kynsiin. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin ensimmäisissä ennätyksissä peli on läpäisty noin puolessatoista tunnissa.

Ensimmäinen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin nopeusennätyksen ensimmäinen haltija on tiettävästi nimimerkkiä gymnast86 käyttävä pikapelaaja. Gymnast86 onnistui läpäisemaan uutuuspelin hieman reilussa tunnissa ja 34 minuutissa, mutta sittemmin hän petrasi ennätystään tuntiin, 32 minuuttiin ja 27 sekuntiin. Gymnast86 on julkaissut kanavallaan myös pelin rajoja rikkovista tempuista, joita hän hyödynsi ennätystehtailussaan.

Koska kyse on vielä The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin alkutaipaleesta, petrannee pikapeliyhteisö ennätystä tiuhaan tahtiin lähiaikoina. Esimerkiksi ennätyksiä seuraava speedrun.com-sivusto ei ole vielä avannut pelin ennätystilastoja, koska tuoreen pelin pikapeluusäännöt hakevat vielä muotoaan.

Lähde: gymnast86

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Mullapas menee todennäköisesti läpäisyyn 40 tuntia.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

"Kova"