Pikapelaamisella myrskyapua! Poikkeuksellinen Games Done Quick -tapahtuma pyörähtää käyntiin viikonloppuna

Amerikan Harvey-myrskyn uhreille pyritään hakemaan tukea viikonloppuisella Games Done Quick -erikoistapahtumalla.

6.1.2018 22:02

Menetyksekäs hyväntekeväisyystapahtuma Games Done Quick -tekee poikkeuksellisen paluun tänä viikonloppuna. Suomen aikaan lauantaina noin kello kolmelta aamuyöllä käyntiin pyörähtää Harvey Relief Done Quick -tempaus, jossa pikapelaamismaratonilla pyritään keräämään rahaa Amerikan Harvey-myrskyn uhreja tukevalle Houstonin ruokapankille.

Tapahtuma kestää kolme päivää ja sitä voi luonnollisesti pitää silmällä Twitchin kautta. Koska tempaus on laitettu pystyyn tällä kertaa varsin viime hetkellä, ei tapahtumaa lähetetä nyt kuitenkaan vain yhdestä yksittäisestä kohteesta, vaan pikapelaajista kukin hoitaa oman osuutensa kukin omasta olinpaikastaan käsin.

Vielä kirjoitushetkellä saatavilla ei ole tapahtuman virallista aikataulua. Sellaisen kuitenkin pitäisi ilmestyä perjantain aikoihin Games Done Quickin kotisivuille.

Tavanomaisesti Games Done Quick -tapahtumia järjestetään vuosittain kaksi ja ne kestävät viikon. Näistä ensimmäinen on tammikuulle osuva Awesome Games Done Quick ja toinen kesällä järjestettävä Summer Games Done Quick. Harvey Relief Done Quickin kaltainen tempaus nähtiin vuonna 2011, kun Tōhokun maanjäristys poiki Lääkärit ilman rajoja -yhdistystä tukeneen Japan Relief Done Quick -tapahtuman.

Katso suoraa videota GamesDoneQuick www.twitch.tvsta

Lisää luettavaa