Pikkuleijonat saavat NHL 16 -erikoisversion Suomessa (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Pikkuleijonat saavat NHL 16 -erikoisversion Suomessa (päivitetty)

19.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Päivitetty uutista 21.8. klo 14.00 Hockey Ultimate Team Gold -pelaajapakettien määrästä.

Electronic Arts on julkistanut NHL 16:lle suomalaisen erikoisversion. Pelijätti kutsuu pakettia Nuoret Leijonat Limited Editioniksi ja se pyrkiikin tekemään sillä kunniaa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueelle.

Näkyvin erikoisuus Nuoret Leijonat Limited Editionissa on sen metallikansi, jonka etuosaa koristavat Pikkuleijonien hyökkääjä Mikko Rantanen sekä jääkiekkolegenda Teemu Selänne. Kannen takaosaan on vuorostaan listattu ne suomalaiset maajoukkuekokoonpanot, joilla on vuosien varrella ylletty alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuteen asti.

Nuoret Leijonat -version NHL 16:sta on mahdollista saada ennakkotilaamalla pelin Xbox Onelle joko CDONista, Discshopista, Webhallenista, VPD:stä tai GameStopista. Erikoiskansien ohella pakettiin sisältyy myös 25 digitaalista Hockey Ultimate Team Gold -pelaajapakettia käytettäväksi NHL 16:n Hockey Ultimate Team -pelitilassa. Niiden määrä vaihtelee jälleenmyyjittäin. Lisätietoja siitä löytää jälleenmyyjien sivuilta.

NHL 16 saadaan Suomessa kauppoihin 17. syyskuuta. Xbox Onen ohella se julkaistaan myös tietysti PlayStation 4:lle. Xbox 360 ja PlayStation 3 saavat tänä vuonna täysin uuden NHL-pelin sijaan puolestaan NHL Legacy Editionin, joka on käytännössä NHL 15 päivitetyillä pelaaja- ja joukkuetiedoilla.

Lähde: EA Suomi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Pisteet erilaisesta ideasta kotiin, en sitten tiedä miten käytännössä porukkaa kiinnostaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Am To Us

Pisteet erilaisesta ideasta kotiin, en sitten tiedä miten käytännössä porukkaa kiinnostaa.

Onhan näitä ollut ennenkin, tosin ei nyt täysin sama idea mutta että kotimaisia porukoita metallikannessa. Aika paljonkin itse asiassa änäriporukalle ollut tarjolla erikoiskoteloita.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä Am To UsPisteet erilaisesta ideasta kotiin, en sitten tiedä miten käytännössä porukkaa kiinnostaa.Onhan näitä ollut ennenkin, tosin ei nyt täysin sama idea mutta että kotimaisia porukoita metallikannessa. Aika paljonkin itse asiassa änäriporukalle ollut tarjolla erikoiskoteloita.

Totta, mutta yleensä ollut jokin sellainen hieman ehkä myyvämpi idea ja tätä tarkoitinkin idean erilaisuudella. Itse koen olevani ihan tällainen normaali kiekkofani, mutta en kyllä ole Pikkuleijonien matseja katsonut kiinnostuksen puutteesta, joten kyseinen teema tuntuu aika erikoiselta. Toisaalta, en tiedä kuinka suosittuja Pikkuleijonat ovat Suomessa yleisesti, mutta harvemmin tulee omasta tuttava piiristä ketään vastaan, jonka kanssa puhuttaisiin siitä miten Pikkuleijonien turnaus on mennyt. Tietenkin poikkeuksena se jos Suomi voittaa maailmanmestaruuden. Olisiko tällainen erikoisversio ollut ajankohtaisempi heti seuraavassa pelissä tuon mestaruuden jälkeen?

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Pirun viilee kansi. (Tilasin. Vaihdoin sopivaan aikaan leiriä PS:stä Xboneen.) Xbox One on kyllä ollut näkyvästi esillä Suomessa, ja mielestäni markkinointi on ollut onnistunutta. Olen jääkiekon kannattaja henkeen ja vereen. En pysty ajattelemaan millainen Suomi olisi jos emme olisi hyviä edes jääkiekossa. Olen ylpeä että lätkä on futista suositumpaa täällä.