Pikkuleijonat saavat NHL 16 -erikoisversion Suomessa (päivitetty)

EA Sportsin uusin lätkäpeli saa Suomessa taas oman erikoisversionsa. Tällä kertaa erikoisversio on omistettu Pikkuleijonille.

22.8.2015 13:20

Päivitetty uutista 21.8. klo 14.00 Hockey Ultimate Team Gold -pelaajapakettien määrästä.

Electronic Arts on julkistanut NHL 16:lle suomalaisen erikoisversion. Pelijätti kutsuu pakettia Nuoret Leijonat Limited Editioniksi ja se pyrkiikin tekemään sillä kunniaa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueelle.

Näkyvin erikoisuus Nuoret Leijonat Limited Editionissa on sen metallikansi, jonka etuosaa koristavat Pikkuleijonien hyökkääjä Mikko Rantanen sekä jääkiekkolegenda Teemu Selänne. Kannen takaosaan on vuorostaan listattu ne suomalaiset maajoukkuekokoonpanot, joilla on vuosien varrella ylletty alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuteen asti.

Nuoret Leijonat -version NHL 16:sta on mahdollista saada ennakkotilaamalla pelin Xbox Onelle joko CDONista, Discshopista, Webhallenista, VPD:stä tai GameStopista. Erikoiskansien ohella pakettiin sisältyy myös 25 digitaalista Hockey Ultimate Team Gold -pelaajapakettia käytettäväksi NHL 16:n Hockey Ultimate Team -pelitilassa. Niiden määrä vaihtelee jälleenmyyjittäin. Lisätietoja siitä löytää jälleenmyyjien sivuilta.

NHL 16 saadaan Suomessa kauppoihin 17. syyskuuta. Xbox Onen ohella se julkaistaan myös tietysti PlayStation 4:lle. Xbox 360 ja PlayStation 3 saavat tänä vuonna täysin uuden NHL-pelin sijaan puolestaan NHL Legacy Editionin, joka on käytännössä NHL 15 päivitetyillä pelaaja- ja joukkuetiedoilla.

Lähde: EA Suomi

Lisää luettavaa