Pikselimiekka viuhuu ensi viikolla Kamikon maailmassa / Uutiset / pelaaja.fi

Pikselimiekka viuhuu ensi viikolla Kamikon maailmassa

23.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Switch-omistajat ovat saamassa ensi viikolla hieman lisävauhtia elämäänsä, kiitos Mario Kart 8 Deluxen, mutta ilmestyypä konsolille samoihin aikoihin myös hieman kepeämpää purtavaa. Noin viiden euron hintainen pieni pikseliseikkailu Kamiko saapuu länteen nimittäin huhtikuun 27. päivä.

Japanilaisen Skipmoren kehittämä Kamiko on kohtalaisen simppeli 2D-toimintapeli, jossa mäiskimään päästään sekä pienempiä rivivihollisia että monimutkaisempia pomovastustajia muutamalla eri hahmovaihtoehdolla.. Pelin japaninkielinen traileri tarjoaa jo kohtalaisen katsauksen, mitä tarjolle saadaan.

Jos ensi viikon virallista julkaisua ei malta odottaa, voi Kamikon noutaa Switchille myös jo nyt tekemällä tunnukset konsolin japanilaiseen eShop-kauppapaikkaan. Sieltäkin napattuna peli on raporttien mukaan koettavissa englanniksi.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mukavan retro meno mutta ehkäpä turhan yksinkertaista. Liekö ainoa vaihtelu pelihahmoissa ja pomoissa? No, ei tällä kyllä hintaakaan paljoa ole mutta sen kautta sitten alkaakin miettiä että kestääkö peli edes paria tuntia?

Nostoja