Pikseliräiskintä Nuclear Thronesta kymmeniätuhansia lahjakopioita maailmalle / Uutiset / pelaaja.fi

Pikseliräiskintä Nuclear Thronesta kymmeniätuhansia lahjakopioita maailmalle

29.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Pieni hollantilaissyntyinen pelistudio Vlambeer on aloittamassa vuoden 2015 mielenkiintoisella tavalla. Studion perustajiin lukeutuva Rami Ismail on lupaillut joulukuun päättymisen kunniaksi, että jokainen Nuclear Throne -pelin pc:lle hankkinut pelaaja tulee tammikuun ensimmäisenä päivänä saamaan tuotoksesta yhden ylimääräisen kopion kaverille annettavaksi.

Ideana hyväntekeväisyydessä on se, että Vlambeer kokee saavansa näin rutkasti täysin uusia testaajia pelilleen. Nuclear Throne on edelleen vasta early access -vaiheessa ja näin ollen varsinkin sen tasapainotus aloittelijoiden suhteen on vielä työn alla.

Ismailin mukaan lahjakopioita Nuclear Thronesta tullaan antamaan jopa kymmeniätuhansia.

Nuclear Throne julkistettiin alkujaan jo reilu vuosi sitten kantaen nimeä Wasteland Kings. Vlambeer on pyrkinyt kehittämään tuotostaan hyvin avoimesti järjestämällä esimerkiksi useita suorana näytettyjä verkkolähetyksiä pelin työvaiheista. Kehittäjät uskoivat alkujaan olevansa valmiita projektinsa kanssa jo alkuvuodesta, mutta sen hauskuus ja yhteisö ovat lopulta pitäneet heidät tiukasti edelleen työn touhussa.

Pc:n ohella Nuclear Throne on vielä tarkoitus tuoda myös PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle ja Vitalle.

Vlambeerin aikaisempiin projekteihin lukeutuvat esimerkiksi Super Crate Box, Ridiculous Fishing ja Luftrausers.

Lähde: Nuclear Throne (Steam)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja