Pikselit pölisevät Steamissa heinäkuussa kulttimätkinnän iskiessä / Uutiset / pelaaja.fi

Pikselit pölisevät Steamissa heinäkuussa kulttimätkinnän iskiessä

9.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

2D-mätkintäpeli Yatagarasu Attack on Cataclysm on saanut julkaisupäivän pc:llä. Peli on odotettavissa Steamiin maailmanlaajuisesti heinäkuun 7. päivä, minkä lisäksi se on tarkoitus tuoda myös muihin pc:n latauskauppoihin myöhemmällä ajankohdalla.

Attack on Cataclysm on viimeisin versio alkujaan Japanissa pc:llä vuonna 2011 debytoineesta Yatagarusu-mätkintäpelistä. Pelin takaa löytyy kolme entistä SNK:lla ja King of Fightersin parissa aikoinaan työskennellyttä pelialan konkaria, jotka Yatagarasun tyylin suhteen ovat erityisesti hakeneet inspiraatiota Street Fighter III: 3rd Striken suunnalta.

Attack on Cataclysm joukkorahoitettiin Indiegogon avulla vuonna 2013. Se on sisältämässä 11 pelattavaa hahmoa sekä joukon muita lisäominaisuuksia, kuten uuden sivutarinan ja harjoitushaasteita, joita Yatagarasun aiemmista versioista ei löydy. Julkaisussa pelistä on tosin uupumassa näillä näkymin verkkomoninpeli, mutta se on tarkoitus päivittää peliin ilmaiseksi mahdollisimman nopealla aikataululla.

Vuonna 2013 Yatagarasusta julkistettiin myös versio niin Vitalle, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin nimellä Legend of Raven. Yhdysvaltalaisen Nicalis-pelitalon käsialaa oleva käännös oli tarkoitus saada kauppoihin jo myöhemmin samana vuonna, mutta jostain syystä siitä ei ole nyt noin vuoteen kuulunut yhtikäs mitään.

Legend of Ravenin on ollut määrä perustua Yatagarasun vanhempaan, kahdeksan pelihahmoa sisältäneeseen versioon.

Lähde: Nyu Media

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Makedounia kuva
Makedounia

Vihdoinkin!