Pilvikaupunki avautuu Star Wars Battlefrontin taistelutantereeksi kuun lopulla / Uutiset / pelaaja.fi

Pilvikaupunki avautuu Star Wars Battlefrontin taistelutantereeksi kuun lopulla

9.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Star Wars Battlefrontin järjestyksessään toinen maksullinen laajennusosa Bespin alkaa olla hiljalleen täällä. Pelin kausikortin haltioille uuden lisäsisältöpaketin on luvattu ilmaantuvan saataville 21. kesäkuuta, kun vuorostaan muiden kuolevaisten saataville sisältö saapuu kahden viikon viiveellä.

Tähtien sota -fanit pystyvät varmasti jo laajennuksen nimestä päättelemään, mitä luvassa onkaan. Bespin tarjoaa pelattavaksi neljä uutta Pilvikaupunkiin sijoitettua karttaa ja päästääpä se ensimmäistä kertaa uudessa Battlefrontissa myös Lando Calrissianin ohjaksiin. Näiden lisäksi palkkiometsästäjä Dengar liittyy samalla pelin pahiskastiin ja onpa luvassa myös kaksi uutta sädeasetta, yksi uusi ajoneuvo, lisää Star Card -kortteja sekä jonkinlainen tuore pelitila.

Battlefrontin edellisen Outer Rimin -nimisen laajennuksen tapaan myös Bespinille pitäisi kertyä yksinään ostettuna hintaa noin 15 euroa. Battlefrontin kausikorttiin pääsee vuorostaan käsiksi 50 eurolla ja se tarjoaa pääsyn kaikkiaan neljään peliin suunniteltuun maksulliseen laajennukseen.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Vielä kun kausikortti tulee aleen niin täytyy näihin delsuihin tutustua. Peruspelistäkin on riittänyt iloa yllättävän pitkäksi aikaa.

Nostoja