Pimeä Luke, keisari Vader ja paha Chewbacca – TimeSplitters-tekijöiden peruttu Star Wars Battlefront 4 olisi kääntänyt kaiken päälaelleen / Uutiset / pelaaja.fi

Pimeä Luke, keisari Vader ja paha Chewbacca – TimeSplitters-tekijöiden peruttu Star Wars Battlefront 4 olisi kääntänyt kaiken päälaelleen

19.03.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Pimeä Luke, keisari Vader ja paha Chewbacca – TimeSplitters-tekijöiden peruttu Star Wars Battlefront 4 olisi kääntänyt kaiken päänlaelleen

Kuten monet tietävät, alkuperäisen Star Wars Battlefront -sarjan oli alkujaan tarkoitus jatkua TimeSplitters-kehittäjä Free Radical Designin toimesta.  Muun muassa studion perustajiin lukeutuva Steve Ellis paljasti jo vuonna 2012, että maineikas räiskintästudio työsti sekä Star Wars Battlefront 3:a että sen jatko-osaa.

Raportit Battlefront 3:n ongelmallisesta kehityksestä ovat sittemmin olleet varsin ristiriitaisia, mutta nyt Eurogamer-sivusto on tuonut esille verkkoon kantautuneita hahmoluonnoksia suunnitteluasteilla olleesta Battlefront 4:stä. Niiden perusteella peli olisi saattanut ottaa hyvinkin erikoisen lähestymistavan kaukaisen galaksin tapahtumiin, sillä hahmoluonnokset esittelevät  lukuisia vaihtoehtoisia versioita useista ikonisista hahmoista.

Kuvissa nähdään muun muassa pimeän puolen versiot Obi-Wan Kenobista, Luke Skywalkerista, Leia Organasta ja Mace Windusta. Vastaavasti kreivi Dookusta ja Darth Maulista kaavailtiin sithien sijaan jedejä. Lukuisten muiden luonnosten lisäksi hahmokaartiin kaavailtiin jopa pahaa Chewbaccaa ja kahta erilaista Darth Vaderia: keisari Vaderia sekä pimeältä puolelta takaisin valoon kääntynyttä Vaderia.

Ohessa muutamia paljastuneita luonnoksia.

Free Radical Design ajautui lopulta taloudellisiin vaikeuksiin. Se jatkoi eloaan vuoteen 2014 asti Crytekin alla, minkä jälkeen studio suljettiin. Suuri osa studion työntekijöistä siirtyi uuden Dambuster Studiosin muonavahvuuteen. Sen tähän mennessä ainoa julkaistu peli on Homefront: The Revolution.

Lisää kuvia löydät täältä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

No hyvä että jäi tämä "innovatiivinen" perseily tekemättä.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Ohho, onpa kyllä hirveän näköstä paskaa. Last jedi oli aivan jäätävää bysanttilaista dädää mutta nää tulkinnat ja extended tarinat on vielä hirveempää shaissea.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Minusta tämä olisi ollut oikeasti aika kiinnostava idea. Kun kyseessä kuitenkin olisi ollut vain yhden pelin oma kokeilu, jolla ei olisi itse oikean jatkumon kanssa mitään tekemistä, en näe ongelmaa. Onhan näitä rinnakkaisuniversumeja ja mitäs jos -tarinoita nähty paljonkin eri franchiseissa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eh, joo ei.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko porukka jotain ultimaattisia faninörttejä vai häh? Ei kai nuo olisi luultavasti olleet kuin jotain "Doughnut Drake"-tyylisiä hommia eli eri skinejä hahmoille. Ja vaikka olisi ollut tarinaakin vähän sekoitettu niin on se nyt niin tarkkaa joku Star Wars. Eikö sarjiksissakin nimenomaan nollailla ja kikkailla tarinoita jatkuvasti? Minusta vallan virkistävää vähän välillä poiketa siitä kaavasta, erityisesti jos sitä mediaa on muutenkin tarpeeksi jo siinä perusmuodossa.

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Jotkuu on ihan siistin näköisiä ja jos noi olis ollu pelkkii skinejä ni mikäs siinä. Itte kyllä fanitan Star Warssia (ennen Disney kauppaa) välillä liikaaki mut ei mulla olis ollu mitään tällästä vaihtelua vastaan

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Ihmiset on liian putkinäöllä varustettuja. Hienoa, että uskalletaan edes ajatella rikkovansa perinteitä, nice. Mm Disney ei ole uskaltanut rikkoa pätkääkää perus saagan kuvioita. Mutta edes peleissä pitäisi olla enemmän vapauksia luoda ja kikkailla, koska ne ei liittyisi kaanoniin mitenkään. Hittoako koko aika pitää seurata elokuvia, kirjoja jne. Mahdollistaisivat edes ole pelitilan kikkailla random asioilla.

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Täältä myös peukku tälle idealle... en edes ymmärrä miten jollain voi tunteisiin tämä mennä

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Mielestäni varsin hyvä ja omaperäinen ote tähän jo miljoona kertaan nähtyyn kaavaan. Osa luonnoksista on selkeästi parempia mitä muut, mutta ideanahan tämä on aika mielenkiintoinen. "Mitä jos" -asioita Star Warsissa olisi ihan kiva katsella ja koska tämä olisi vain pelissä, en näe mitään ongelmaa tässä.

Nostoja