Pimeät kaupat ja uudet rintamat kiivastavat titaanisotaa ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Pimeät kaupat ja uudet rintamat kiivastavat titaanisotaa ensi viikolla

25.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Robottien ja ihmisten herkästä yhteiselosta kertova Titanfall laajenee seuraavan kerran Xbox Onella ja pc:llä heinäkuun 31. päivä. Pelin kehittäneen Respawn Entertainmentin mukaan kyseisenä päivänä peliin tuodaan ladattavaksi sekä sen toinen karttapaketti Frontier's Edge kuin myös uusin suurempi päivitys.

Kuten jo aiemmin tiedotettiin, lisää Frontier's Edge Titanfalliin kolme uutta karttaa joko noin kymmenellä eurolla tai osana pelin kausikorttia. Uusin pelin päivitys sen sijaan on kaikille luonnollisesti ilmainen ja se tuo mukanaan uuden Black Market -kauppapaikan.

Black Marketin myötä pelaajat voivat ostella käyttöönsä sekä uusia Burn Cardeja että myös titaaneihin iskettäviä koristeellisia tunnuksia uudella pelin sisäisellä valuutalla. Uutta valuuttaa voi sekä ansaita pelaamalla nettiotteluita kuin myös myymällä tarpeettomia Burn Cardejaan mustan pörssin hämärähemmoille.

Respawn korostaa, ettei Titanfallin lisätä Black Marketin kautta minkäänlaisia oikealla rahalla tehtäviä mikromaksuja. Se on kuitenkin vihjannut, että kauppapaikan tarjonta voisi vielä monipuolistua muunlaisillakin herkuilla kuin tunnuksilla ja korteilla.

Sekä Frontier's Edge -laajennus että myös Titanfallin uusin päivitys saadaan Xbox 360:lle myöhempänä ajankohtana.

Lähde: Titanfall (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kauppapaikka on yhtä älytön keksintö kuin nämä amatöörien käyttämät kortit(kaikki), ihan kuin pelissä ei olisi jo tarpeeksi nuubeja burnin cardseineen. Mutta uudet kentät maistuvat aina.

Käyttäjän Core kuva
Core

Toivottavasti uudet achievementit ei tule kuukauden viiveellä tällä kertaa, edellisestäkin DLC:stä puuttuu vielä monet achievementit kun niitä ei ollut sillon ku näitä mäppejä tuli eniten hakattua.

Nostoja