Pimeys nousee ja taistelu tiivistyy – näin käynnistyvät Dark Souls III ja Street Fighter V / Uutiset / pelaaja.fi

Pimeys nousee ja taistelu tiivistyy – näin käynnistyvät Dark Souls III ja Street Fighter V

8.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Alkavan viikon maanantai näyttää osoittautuneen hyväksi ajankohdaksi paljastaa pelien alkuanimaatioita. Viimeisen vajaan viiden tunnin sisällä niin sekä Street Fighter V:n että myös Dark Souls III:n aloitusanimaatiot ovat hiipineet nimittäin verkkoon pitääkseen fanit varpaillaan pelien julkaisupäivien lähestyessä lähestymistään.

Videot ovat tyylillisesti tietysti hyvinkin erilaisia, vaikka ne molemmat toimivatkin eräänlaisena pohjustuksena pelien tarjonnalle. Street Fighter V:n alkuanimaatio käyttää tilaisuuden hyväksi ja esittelee tyylitellyn kuvituksen voimin pelin alustavan hahmokaartin, kun taas Dark Souls III:n alkuanimaatiossa pelin synkkä maailma on enemmän pääosassa.

Peleistä Street Fighter V julkaistaan jo ensi viikolla helmikuun 16. päivä niin PlayStation 4:lle kuin pc:llekin, ja siitä on hiljattain julkaistu myös joukko pelin taistelijoiden pelillisiä erikoisuuksia esitteleviä introvideoita. Dark Souls III:n odottelua täytyy sen sijaan jatkella vielä aina siihen asti, kunnes huhtikuun 12. päivä kehtaa vain näyttää kuvaannollista naamansa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Huhhuh! Sopivasti hype kattoon viikko ennen julkaisua. Pätkä näyttäisi myös viittavan, että Evil Ryu olisi pelissä jollain tavalla mukana.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taidan jättää alkuvideon ihan peliin niin ei jää nuolemaan näppejään sen jälkeen. SF V:n video tuli katsottua mutta en kommentoi sen enempää kun ei kiinnosta erityisemmin kyseinen tekele.

Nostoja