Pinkin ahmatin pelikokoelma edelleen kadoksissa Euroopassa

Kirbyn synttärijuhlien kunniaksi julkistetun Kirby: 20th Anniversary Special Collectionin Eurooppaa koskevasta julkaisu on edelleen mysteeri.

22.6.2012 16:32

Rakastettu ahmattipallero Kirby täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Tapahtuman kunniaksi Nintendo julkisti huhtikuussa Wiille Kirby: 20th Anniversary Special Collectionin, joka ahtaa sisäänsä kuusi klassista Kirby-peliä vuosien takaa.

Paketistä löytyvät Wiille käännettynä niin Kirby’s Dream Land, Kirby’s Dream Land 2, Kirby’s Adventure, Kirby Super Star, Kirby’s Dream Land 3 ja Kirby 64: The Crystal Shards. Näiden ohella mukana on myös muutamia haastekenttiä sekä soundtrack-levy.

Kokoelma saapuu Japaniin heinäkuun 19. päivä, minkä ohella sen on varmistettu rantautuvan myös Yhdysvaltoihin. Pakettia esiteltiinkin varhain tänään ainakin Yhdysvaltojen omassa Nintendo Direct -presentaatiossa, mutta Euroopan omassa esittelyssä se loisti jälleen kerran poissaolollaan.

Toistaiseksi vaikuttaakin siltä, että pakettia saadaan odottaa vanhalla mantereella muita reippaasti pidempään, jos se on ylipäätänsä edes koskaan saapumassa tänne. Eurogamerin mukaan Nintendon eurooppalainen osasta on tänään vain asiasta kysyttäessä todennut, ettei sillä ole mitään ilmoitettavaa pelipakettiin liittyen.

Ohessa Yhdysvalloissa väläytelty traileri kokoelmasta.

Linkki traileriin

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa