Mikäli elämässäsi ei tunnu olevan tarpeeksi munaa, voi Steamin uudesta early access -pelistä olla sinulle vielä apua. Nyt torstaina varhaisjulkaisunsa pelipalvelussa on saanut peittelemättä nimetty Genital Jousting, joka on bilehupailua tarjoava peli anuksilla varustetuista peniksistä.

Genital Jousting on suunniteltu pelattavaksi niin paikallisesti kuin verkossakin tukien parhaimmillaan kahdeksaa pelaajaa samanaikaisesti. Pelitiloja mukaan on luvattu reilut kymmenen kappaletta ja niistä useimmilla on aina jotain tekemistä tietysti peniksille ja anuksille ominaisten toimintojen kanssa.

Julkaisija Devolver Digital onkin jo varoittanut, että striimauspalvelu Twitch on heittänyt Genital Joustingin kiellettyjen pelien listalleen. Peli ei ole myöskään virallisessa muodossa saatavilla Australiassa tai Uudessa-Seelannissa.

Genital Joustingia on kehittänyt eteläafrikkalainen Free Lives -studio, jolta on aiemmin saatu kauppoihin myös 2D-räiskintäpeli Broforce. Genital Joustingin on määrä viipya early access -vaiheessa vuoden 2017 alkupuoliskon ajan ja tarjota kehittymisensä myötä niin uusia pelitiloja kuin lopulta ihan yksinpelikampanjakin.

Ohessa juurikin niin seksikäs traileri Genital Joustingin toiminnasta kuin odottaa vain sopii. Kukin katsokoon sen siis omalla vastuullaan.

Lähde: Steam, Devolver Digital (Twitter)

Lisää luettavaa