Piraattien vehkeet kärähtävät päivityksessä / Uutiset / pelaaja.fi

Piraattien vehkeet kärähtävät päivityksessä

31.10.2006 // Kirjoittanut: LassiK
34

Xbox 360:n tänään ilmestynyt syyspäivitys rikkoo modatut pelikonsolit, kertovat Xbox-Scene -hakkeriyhteisön käyttäjät. Piraattikopioiden pelaamisen salliva modaus perustuu laitteen levyaseman ohjelmiston vaihtamiseen.

Xbox-Scenen ensisäikähdyksen jälkeen paljastui kuitenkin, että hakkereiden mukaan päivityksen aiheuttaman ongelman voi korjata palauttamalla alkuperäisen ohjelmiston levyasemalle, tai käyttämällä uudempia asemamodauksia.

Näyttääkin siltä että Xbox 360:n päivitykset ja hakkereiden temput ajautuvat samanlaiseen soutaavaan ja huopaavaan taisteluun kuin Sonyn PSP-käsikonsolilla on käyty jo vajaan kahden vuoden ajan. Järjestelmäversiot ja murtokeinot ottavat etumatkaa vuorotellen.

Päivitys: Tuoreet hakkeriyhteisön kommentit antaisivat ymmärtää, ettei päivitys tietoisesti pyri sotkemaan järjestelmää, vaan ongelmat aiheutuisivat sattumalta uuden järjestelmäversion ja tietyllä firmware-versiolla modatun levyaseman epäyhteensopivuudesta. Ketään ei ole suljettu Live-palvelusta modauksien takia.

Päivitys 2: Ongelmia ovat raportoineet myös käyttäjät, jotka ottavat uuden Xbox 360:n käyttöön ja asentavat suoraan uuden järjestelmäversion. Myös joillain vanhojen laitteiden käyttäjillä on ongelmia, vaikka laitetta ei ole modattu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pitääpä jättää sitten päivittämättä.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Hahahah! Seuravaaksi varmaan Nintendo joutuu taistoon haksoreita vastaan

Käyttäjän Fatality kuva
Fatality

Liian arvokas kone modattavaksi !

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tänään tuli Xbox ups:ltä.
Laitoin johdot kiinni ja latasin päivityksen:

System Error E 71!!!!!!!!

Taisivat sitten modata sen Microsoftilla tai sitten joku kusee päivityksessä huolella.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Tuo uutinen ei pidä alkuunsakaan paikkaansa, sori.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ayr, meinasin itse päivittää firmwaren tällä viikolla :D.. Kuuleri, kuinkas näin?

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

No jos se päästää tuttavani liveen ja pelit toimii niin mikse käräyttäisi? ja on flashatty firmis... xbox-scene ei ole ensinnäkään uutisoinut mitään tuommoista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuota Error 66 tulee immeisille joilla ei edes ole vaihdettu firmistä. Ei vaan ole tuo päivitys aivan yhteensopiva MS25 Samsungin asemien kanssa, jos niissä on 4.2 tai 4.3 firmis. Asema ei kuitenkaan kärähdä, voi sitä flässiä originaalin takas ja siinäpä se. Päivityksen voi myös ladata kun DVD-asema on irroitettuna koneesta, jolloin kaikki toimii kuten pitää. Tällaisen käsityksen foorumilta sain, uutisen kirjoittaja täällä vain hieman innostunut.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

juurikin näin :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

koita hyvä ihminen niitä värkkejä ennen kuin rupeat aiheesta mitään kirjoittamaan ja kato kenen yhteisön nimeä käytät, xbox-scene on yhtä tunnettu konsoloitsijoille ku naapurin terolle anttila.