Piskuinen scifi-seikkailu Xeodrifter jatkoi Steamin valloitusta ja tähyää PlayStationeita / Uutiset / pelaaja.fi

Piskuinen scifi-seikkailu Xeodrifter jatkoi Steamin valloitusta ja tähyää PlayStationeita

2.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Osaksi 3DS:n ja pc:n pelivalikoimaa viime joulukuussa liittynyt latauspeli Xeodrifter on ryhtynyt laajentamaan olemassaoloaan. Kirjoitushetkellä peli on nyt saatavilla Steamista uuden Special Edition -paketin muodossa ja lähitulevaisuudessa se on matkaamassa vielä lisäksi niin PlayStation 4:lle kuin myös Vitallekin.

Varsinaisen pelillisen sisältönsä kannalta Steamin tuore Special Edition ei tuo pyötään mitään erityisempää uutta alkuperäiseen versioon nähden. Special Editionin ostamalla mukaansa itse pelin ohella saa sen sijaan Xeodrifterin musiikkiääniraidan ja kehittäjäpäiväkirjan.

Alkujaan Xeodrifterin loi teksasilainen Regenage Kid, joka on aiemmin vastannut esimerkiksi Moonin ja Mutant Muddsin työstöstä. Steam- ja PlayStation-version tuottamisessa studio on saanut apuja julkaisija Gambitious Digital Entertainmentilta.

Lähde: Renegade Kid

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvältä vaikuttaa. Demon kautta mahdollisesti ostoon. Kai Ps4:lle tulee tällaisista (Livessä Arcade-alaotsikolla olevista) peleistä demo? Ainakin X360:llä on jokaisesta ja kuuluu homman vaatimuksiin tms. Mielestäni hyvä juttu.

Niin ja INB4 "Pikselipelit yhyy, näihin kuluu nextgen-vehkeiden tehot!"