Pitäisikö pasianssin olla kilpailullisempaa? Haasta kaverit nyt kulttikehittäjän ilmaisessa Nerts! Online -pelissä

Zachtronicsin sisäinen hupipeli julkaistiin koko kansa kokeiltavaksi.

6.1.2021 14:09

Keksiläillä ja hypnoottisilla pulmapeleillään suosioon noussut indiekehittäjä Zachtronics on julkaissut uuden ilmaisen pasianssipelin Steamissa.

Peli kantaa nimeä Nerrs! Online ja on siis virtuaalinen versio useamman pakan käyttöön perustuvasta nertsistä. Käytännössä se muistuttaa paljon klondike-tyylin pasianssia, paitsi että sitä pelaavat samaan aikaan useat pelaajat pyrkien saavuttamaan ensimmäisenä sadan pisteen rajan.

Zachtronicsilla kerrotaan, että Nerts on ollut suosiossa studiossa jo tovin aikaa ja että pandemian myötä tiimi päätyi luomaan siitä virtuaalisen version, jotta kehittäjät voisivat jatkaa pelaamista netin ylitse. Steamissa julkaistu Nerts! Online on siistitty versio kyseisestä luomuksesta ja sisältää muutamia kehittäjien omia peli-ideoita sekä kokonaan oman tunnuskappaleensa.

Huomioida Nerts! Onlinen suhteen silti kannattaa, että se on ominaisuuksiltaan kovin rajattu, eikä sisällä näin edes esimerkiksi perinteisiä verkkoauloja pelien muodostamista varten. Pelaaminen tapahtuu puhtaasti siis kaveriseurassa.

Pienenä lisäetuna Zachtronicsin aiempia pelejä hankkineille Nerts! Online tarjoaa erilaisia vaihtoehtoisia korttiselkämyksiä käytettäväksi. Huomiota saavat osakseen niin Opus Magnum, Exapunks, Eliza, Molek-Syntez, Shenzhen I/O, TIS-100, Ironclad Tactics, Infinifactory kuin SpaceChem.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa