Pitäkää hatuistanne kiinni: tässä on Sonic the Hedgehog -elokuvan ensitraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Pitäkää hatuistanne kiinni: tässä on Sonic the Hedgehog -elokuvan ensitraileri

30.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
18

Paramount Pictures on julkaissut ensitrailerin Sonic the Hedgehog -elokuvastaan. Video tarjoaa ensimmäisen virallisen silmäyksen elokuvan animoituun Sonic-hahmoon, Jim Carreyn tähdittämään Dr. Ivo "Eggman" Robotnikiin ja kaikkeen siihen sekasortoon, jota kaksikko aiheuttaa olemassaolollaan.

Kaiken kruunaa taustalla pauhaava Gangsta's Paradise.

Ensi-iltaan Sonic the Hedgehog saadaan marraskuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vooooiiii juku taattua laatua luvassa jälleen (voi yllättää mut epäilen)

Käyttäjän NIITIN kuva
NIITIN

Nyt on kyllä laatutavaraa 👌🏻

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Ehkä tämä on katsomisen arvoinen.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ehkä tämä johtuu elokuva- ja komediamaustani, mutta siinä missä Pikachu-elokuva näytti että se voisi olla ihan vänkä pätkä tämän traileri saa kääntyilemään vaivautuneena sohvalla. Mielestäni "onko sulla lapsi laukussa?" -läppä on paskin tähän mennessä näkemäni trailerissa...ja trailereissa yleensä näytetään ne leffan parhaat läpät. Jossain määrin kiinnostaa nähdä miten eeppinen katastrofi on tulossa ja voihan se ensivaikutelmakin pettää.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tuo venyttelevä Sonic tulee varmasti painajaisiini.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

"I'm sorry, major... What was your name?"

"Benningt..."

"NOBODY CARES!!!"

Tässä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kuinka alan parhaat käsikirjoittajat kykenevät hyvin vähällä dialogilla välittämään nauruhermoja kutkuttavaa komediaviihdettä koko perheelle. Vapise Quentin Tarantino! Tyypin puolituntiset monologipätkät ovat pelkkää käsikirjoittajan kyvyttömyyttä välittää kohtauksen ydin katsojalle.

Tämä nerokas vitsi pohjustetaan aluksi sillä, että Jim Carreyn hahmo haluaa pyytää majurilta anteeksi. Katsojan mielenkiinto herätetään, kun Jim Carrey ei muistakaan majurin nimeä ja tiedustelee sitä. Majuri alkaa lausua nimeään, mutta Carrey keskeyttää tämän kovaäänisesti huutamalla, josta voimme päätellä, ettei hän ehkä ollutkaan oikeasti pahoillaan, eikä myöskään kiinnostunut majurin nimestä.

Varsinainen punchline ja vitsin syvempi taso on kuitenkin se, että majurin nimi, Bennington, lukee tämän rintamuksessa ollen näin selvästi katsojan nähtävissä. Tämä jättää katsojan pohdiskelevalle mielelle: Tiesikö Carrey oikeasti majurin nimen, mutta kysyi sitä vain huvikseen? Vai onko sittenkin niin, että Carreylla on vain huono muisti? Ehkäpä Carrey ei koskaan vain tullut katsoneeksi majurin rintamuksessa olevaa nimilappua?

Juuri tällaiset kohtaukset tekevät elokuvasta kuin sipulin, jota katsoja kuorii kerros kerrallaan. Joka katselukerralla tästä avautuu aivan uusia puolia, joita ei aikaisemmin huomannut lainkaan.

10/10 maistuu salamia.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

En ole kommentoinut elokuvaa vielä koska koko Sonic ei kiinnosta niin paljon, mutta nyt tämän trailerin nähtyäni on pakko sanoa pari asiaa.

En ymmärrä miksi Sonic avaa portaaleja sormuksillaan, tulee mieleen Hoopa Pokemonista jolla oli sama kyky.

Sonic on rumimmillaan tuossa 1:21 kohdasta eteenpäin, sen naama on vaan tosi luotaan työntävä.

Muuta en saa irti kun en ollut yleisö tälle alun perinkään, traileri ei kyllä tehnyt minusta uskojaa, Detective Pikachu onnistui tässä tosin ja siinä on huomattavasti mielenkiintoisempi ja charmikkaampi CGI.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Oi miten ehana siilu =D. Se aiemmin näytetty promomatsku oli kyllä huomattavasti paremman näköinen. Sonicilla oli siinä enemmän massaa takaraivossa, niin kuin alkuperäisellä esikuvallaankin. Tämä lopullinen versio on ihan ihme ruipelo.

Ja ei hyvää päivää tuota tuskastuttavan kornia huumoria. Huonoa vitsiä toisensa perään. Tosin mitä niitä Sonic-pelejä tuli aikoinaan pelattua, niin aika kornia se lähdemateriaalikin osasi olla dialogiltaan. Joten kai tämä on sitä "uskollisuutta lähdemateriaalille", mitä nyt korniutta on ripoteltu hieman lisää vanhan päälle... reippain ottein ja puolen litran mittakannuilla.

Ei ne detective Pikachun ekan trailerin vitsitkään olleet mitenkään erityisen hauskoja. Mutta ainakaan niistä ei tullut toistuvaa inhoreaktiota niin kuin tämän trailerin kohdalla.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

IMAGE(https://i.imgur.com/WwkPG7e.jpg)
Yhtä kovaa laatua tulossa kuin oli ennustettu.

[vitutusta selittämättömästä jäähystä]

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Jimillä on ainakin ollut helppoo. Käyttää vaan kaikkia samoja onelinereitä, kuin kaikissa aiemmissakin leffoissa.