Brittikehittäjä Rebellion on paljastanut neljännen pääosan Sniper Elite -toimintapelisarjaansa. Ainakin toistaiseksi ihan vain Sniper Elite 4 -nimeä kantava peli on kehitteillä parhaillaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin, joille se on tarkoitus julkaista vielä kuluvan vuoden aikana.

Edellisten Sniper Elite -pelien tapaan myös sarjan neljäsosa heittää pelaajat taistelemaan toiseen maailmansotaan. Tällä kertaa tapahtumat keskittyvät vuoteen 1943 ja Italiaan, jossa tarkka-ammuntaa pitäisi päästä harrastamaan suuremmissa kentissä kuin mitä pelisarjassa on koskaan aiemmin nähty. Tämän on tehnyt mahdolliseksi se, että Sniper Elite 4 on ensimmäinen tyystin nykysukupolven laitteille työstetty sarjan osa.

Yksinpeluun ohella pelin on tarkoitus tukea saapuessaan niin kahden pelaajan välistä yhteistyöpeluuta kuin myös kilpailullista moninpeluutakin. Epäselvää on vielä sen sijaan se, tekevät pelisarjalle ominaiset kiveslaukaukset sarjan uusimmassa osassa paluuta. Olettaa näin ainakin sopisi, sillä millainen täysjärkinen kehittäjä olisi muka valmis jättämään jotain näinkin oleellista pois uudesta Sniper Elitesta?

Kiusoittelutrailerin tulevasta voi katsastaa ohesta. Julkaisua odotellessa ehdit nyt myös vielä hyvin lukea Pelaaja-lehden arvostelun niin sekä Sniper Elite III:sta kuin Sniper Elite V2:stakin.

Lähde: Rebellion

Lisää luettavaa