Pitäkää kiinni palleistanne: Sniper Elite 4 paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Pitäkää kiinni palleistanne: Sniper Elite 4 paljastettiin

8.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Brittikehittäjä Rebellion on paljastanut neljännen pääosan Sniper Elite -toimintapelisarjaansa. Ainakin toistaiseksi ihan vain Sniper Elite 4 -nimeä kantava peli on kehitteillä parhaillaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin, joille se on tarkoitus julkaista vielä kuluvan vuoden aikana.

Edellisten Sniper Elite -pelien tapaan myös sarjan neljäsosa heittää pelaajat taistelemaan toiseen maailmansotaan. Tällä kertaa tapahtumat keskittyvät vuoteen 1943 ja Italiaan, jossa tarkka-ammuntaa pitäisi päästä harrastamaan suuremmissa kentissä kuin mitä pelisarjassa on koskaan aiemmin nähty. Tämän on tehnyt mahdolliseksi se, että Sniper Elite 4 on ensimmäinen tyystin nykysukupolven laitteille työstetty sarjan osa.

Yksinpeluun ohella pelin on tarkoitus tukea saapuessaan niin kahden pelaajan välistä yhteistyöpeluuta kuin myös kilpailullista moninpeluutakin. Epäselvää on vielä sen sijaan se, tekevät pelisarjalle ominaiset kiveslaukaukset sarjan uusimmassa osassa paluuta. Olettaa näin ainakin sopisi, sillä millainen täysjärkinen kehittäjä olisi muka valmis jättämään jotain näinkin oleellista pois uudesta Sniper Elitesta?

Kiusoittelutrailerin tulevasta voi katsastaa ohesta. Julkaisua odotellessa ehdit nyt myös vielä hyvin lukea Pelaaja-lehden arvostelun niin sekä Sniper Elite III:sta kuin Sniper Elite V2:stakin.

Lähde: Rebellion

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Kolmosesta jäi hyvä fiilis, en ole muita sarjan osia ennen pelannut

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Kakkonen oli ihan pelattava, kun sen joskus Xbox360:lle ilmaiseksi sai ladata. Kolmosta vasta harkinnut ostavani ja nelosta jo pukkaa.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Nice! Kakkosen ja kolmosen olen pelannut, ja varmaan tämäkin tulee joskus hommattua. Tuskin täysihintaisena, mutta joskus sitten alennuksesta, kuten kolmonenkin. Kakkonen oli reilu vuosi sitten ilmainen 360:lla, mistä koko Sniper Elite -urani saikin alkunsa. Kolmonen oli jo niin hyvä, että pelaisin mieluusti uudestaankin, jos aika vain riittäisi. Ehkäpä sitten juuri ennen nelosta.

Käyttäjän DarthOlli kuva
DarthOlli

No nyt alkaa näyttää sellaiselta että pitää laittaa harkintaan, ei ole tullut noita aikaisempia osia edes kokeiltua. Toinen maailmansota ei ole osaltani vielä taisteltu joten lisää näitä kiitos! Italiassa on muutenkin räiskitty turhan vähän videopeli rintamalla. Tetsari selkään ja Mussolinia metsästämään!