Japanissa jo nelisen vuotta sitte debytoinut Gal*Gun-sarja on saapumassa länsimaihin. Julkaisija PQube ja kehittäjä Inti Creates ovat kertoneet länsimaalaisten pelaajien toivoneen sarjaa sen verran kovasti täkäläisille markkinoille, että sen uusin osa Gal*Gun: Double Peace on tekemässä tuloaan nyt niin sekä Eurooppaan kuin Pohjois-Amerikkaankin.

Pohjimmiltaan Gal*Gun on tunnistettavissa raiteilla liikkuvaksi räiskintäpeliksi. Sen asetelma ja teemat eivät ole kuitenkaan aivan siitä tavanomaisimmasta päästä, sillä pelissä ohjataan cupidon ampumaksi päätynyttä koululaispoikaa, joka tapahtuman myötä on muuttunut vuorokauden ajaksi äärimmäisen tehokkaaksi tyttömagneetiksi.

Gal*Gunin toiminta koostuu pelaajan päälle ryntäävien tyttöjen tainnuttamisesta, mikä tapahtuu ampumalla näitä päin hurmiota aiheuttavia feromoneja. Kaiken tämän sekoilun keskellä päähenkilön olisi myös määrä löytää todellinen rakkautensa, sillä cupidon voiman päättyessä poika on kirottu muuten ikuiseen yksinäisyyteen.

Double Peace nähdään Euroopassa asti vielä tänä vuonna niin sekä PlayStation 4:llä että myös Vitalla aina fyysisiä versioita myöten. Peli on järjestyksessään toinen osa sarjassaan.

Lähde: Rice Digital

Lisää luettavaa