Pitkään jatkuneen République-hiippailun täysfinaali on käsillä – PS4-versiolle nyt myös julkaisupäivä / Uutiset / pelaaja.fi

Pitkään jatkuneen République-hiippailun täysfinaali on käsillä – PS4-versiolle nyt myös julkaisupäivä

20.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nelisen vuotta sitten Kickstarter-rahoituksen avuin synnytetty hiippailupeli République alkaa tosissaan lähestyä finaaliaan. Jo aiemmin on selvinnyt, että pelin viides ja näin ollen viimeinen episodi julkaistaan pc:lle ja mobiililaitteille 22. maaliskuuta, ja nyt julkaisija NIS America on tiedottanut, että Euroopassa peli saadaan kokonaisuudessaan vielä PlayStation 4:lle 25. maaliskuuta.

Tarkoituksena NIS Americalla on tuoda Républiquen konsoliversiosta saataville sekä ladattava että myös fyysinen versio. Parhaillaan yhtiön verkkokaupassa myynnissä on myös erikoisversio, josta itse pelin lisäksi mukaansa voi saa sekä sen 25 kappaleen ääniraidan että myös 160-sivuisen manifestityylisen taidekirjan. Hintaa paketille kertyy 43 puntaa eli reilut 55 euroa.

PlayStation 4:lle saapuessaan République kokee muutoksia varsinkin kontrolliensa osalta. Pc:llä ja mobiililaitteilla sen peluu luonnistui nimenomaan yksittäisten klikkausten ja kosketusten voimin, kun taas konsolilla pelaajilla on suorempi yhteys toimintaa. Erityisesti tämä näkyy päähenkilö Hopen ohjauksessa, mikä tapahtuu nyt suoraan tikkua käyttämällä. Toki hiippailun lisäksi tärkeä osa pelaamista on kuitenkin edelleen myös Hopea seuraavan hakkerin toimien hallinnointi.

Lähde: NIS America

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kiinnostaa!

Nostoja