Koei Tecmon pian jo 20 vuotta vanha Atelier-roolipelisarja on jatkumassa lännessä taas tänä kesänä. 10. kesäkuuta yhtiö on tuomassa sekä PlayStation 4:lle että Vitalle Euroopassa Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Bookin, joka onkin ensimmäinen nykysukupolvelle saatava sarjan osa.

Kotimaassaan Japanissa alunperin viime marraskuussa julkaistu Atelier Sophie on järjestyksessään jo 17. Atelier-pääsarjan peli. Koein mukaan pelin on ollut määrä uusia hieman erityisesti sarjan alkemia- ja rakenteluominaisuuksia, jotka ovatkin taas eräitä pelin keskeisimpiä osa-alueita. Taistelemistakaan peli ei ole vielä myöskään kuitenkaan unohtanut tutkiskeluelementeistään nyt puhumattakaan.

Euroopassa Atelier Sophie saapuu PlayStation 4:lle sekä fyysisessä että ladattavassa kuosissa, kun taas Vitalla tyytyä täytyy pelkästään vain ladattavaan versioon. PS4-keräilijöille julkaisija NIS America on työstänyt pelistä myös erikoisversion, joka itse pelin lisäksi sisältää pelin ääniraidan, taidekirja, taidekortteja sekä kangasjulisteen.

PlayStation 3:lle Atelier Sophiea ei saada lännessä ollenkaan.

Lähde: Koei Tecmo, Gematsu

Lisää luettavaa