Pitkäikäinen Atelier-roolipelisarja jatkuu kesällä lännessä / Uutiset / pelaaja.fi

Pitkäikäinen Atelier-roolipelisarja jatkuu kesällä lännessä

18.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Koei Tecmon pian jo 20 vuotta vanha Atelier-roolipelisarja on jatkumassa lännessä taas tänä kesänä. 10. kesäkuuta yhtiö on tuomassa sekä PlayStation 4:lle että Vitalle Euroopassa Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Bookin, joka onkin ensimmäinen nykysukupolvelle saatava sarjan osa.

Kotimaassaan Japanissa alunperin viime marraskuussa julkaistu Atelier Sophie on järjestyksessään jo 17. Atelier-pääsarjan peli. Koein mukaan pelin on ollut määrä uusia hieman erityisesti sarjan alkemia- ja rakenteluominaisuuksia, jotka ovatkin taas eräitä pelin keskeisimpiä osa-alueita. Taistelemistakaan peli ei ole vielä myöskään kuitenkaan unohtanut tutkiskeluelementeistään nyt puhumattakaan.

Euroopassa Atelier Sophie saapuu PlayStation 4:lle sekä fyysisessä että ladattavassa kuosissa, kun taas Vitalla tyytyä täytyy pelkästään vain ladattavaan versioon. PS4-keräilijöille julkaisija NIS America on työstänyt pelistä myös erikoisversion, joka itse pelin lisäksi sisältää pelin ääniraidan, taidekirja, taidekortteja sekä kangasjulisteen.

PlayStation 3:lle Atelier Sophiea ei saada lännessä ollenkaan.

Lähde: Koei Tecmo, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Atelier Shallien aikarajojen poistuminen oli parasta mitä sarjalle tapahtui, toivottavasti samalla linjalla jatketaan myös Atelier Sophiessa.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

PS3:n ekat Atelierit (eli Arland-trilogia sekä Ayesha) olivat (minusta) aivan käsittämätöntä sontaa... Escha & Logy olikin jo ihan jees. Jos tämä jatkaa samoilla linjoilla niin voisihan sitä jopa harkita.

Nostoja