PlanetSide 2:n PS4-versiosta tavoitellaan 1080p/60fps-kokemusta / Uutiset / pelaaja.fi

PlanetSide 2:n PS4-versiosta tavoitellaan 1080p/60fps-kokemusta

15.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Pc:llä pian kaksi vuotta rähissyt Sony Online Entertainmentin verkkomoninpeli PlanetSide 2 on edelleen tulossa myös PlayStation 4:lle. Pelisivusto Eurogamer jututti pelin luovana johtana toimivaa Matt Higbya hiljattain ja sai vahvistuksen sille, että PlanetSide 2:n konsoliversio olisi tarkoitus saada vielä beetamuodossa ulos tämän vuoden aikana.

Syy, miksi PlanetSide 2:n PS4-versio on ottanut aikansa, on se, ettei Sonylla olla haluttu tehdä pelistä vain silkkaa konsolikäännöstä, vaan täysiverinen konsolikokemus. Kehittäjät ovat näin ollen käyttäneet paljon aikaa muun muassa valikoiden ja kontrollien sujuvoittamiseen, minkä ohella myös graafiseen antiin on myös panostettu. Pelin pitäisi pyöriä parhaillaan esimerkiksi 1080p-resoluutiolla, minkä lisäksi kehittäjät tavoittelevat myös, että peli tukisi julkaisussa tasaista 60 ruudun sekuntivauhtia pyörivää ruudunpäivitystä. Ruudunpäivityksen osalta mitään ei tosin ole lyöty vielä täysin lukkoon.

– Yleisesti ottaen ohjelma pyörii reilusti yli 60 ruutua sekunnissa. Todella suurissa taisteluissa se alkaa takerrella. Se on pullonkaula, jonka parissa nyt taistelemme, Higby kertoi.

Lisätietoja PlanetSide 2:n beetasta saataneen viimeistään joulukuun aikana. Pc-version tapaan peli tulee olemaan ilmaiseksi pelattava kokemus, jota voi tehostaa mikromaksuin.

PlanetSide 2:sta puheltiin tällä viikolla uusimmassa Pelaajacastin jaksossa. Voit kuunnella jakson tästä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No ei kai sitä mitään muunlaista kokemusta kuuluis tavotellakaan. Jos jotain cinemaattista oikeesti haluaa niin kannattaa katsoa elokuva.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Ei mitään toivoa juurikin noitten isojen taistelujen takia...

Käyttäjän Core kuva
Core

No nyt ihan oikeasti repesin tätä lukiessani. Taitaa olla hintaluokasta riippumatta tosi vähissä ne PCt jotka tässä pelissä pääsee tasaiseen 1080\60, puhumattakaan että PS4 raudalla. Tosin helppohan se on optimoida ja pudottaa asetuksia konsolilla että tuohon päästään, mutta huvitti vain kun peliä on itekin pelannut

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Niin ja paras ratkaisu olisikin juuri se, että peli pyörisi sen 60fps ja sitten tökkii kun tökkii, ihan niinkuin pc:llä. Suotta siitä tehdä perseen näköstä, että toimisi hyvin myös sen 1,5% ajasta.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tässä on kyllä peli mistä PS4 pelaajat voivat olla iloisia. PC:lä tätä olen pelannut paljon ja minusta se on helposti tämän vuosikymmenen paras online fps. Mikään muu räiskintä ei ole onnistunut luomaan samanlaista suuren sodan tunnelmaa ja eeppisyyttä paremmin kuin tämä.

Ammattilaisjuomaraha: Älkää pelatko Vanupuikoilla, ne on homoille.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Mielenkiinnolla odotamme kuinka paljon tulee tökkimään...

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Mielenkiintoisin PS4:n luvatuista julkaisupeleistä (heh heh), vaikka jatkuva viivästely on pikkuisen laskenut luottamusta tätä käännöstä kohtaan.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Muksu

Mielenkiintoisin PS4:n luvatuista julkaisupeleistä (heh heh), vaikka jatkuva viivästely on pikkuisen laskenut luottamusta tätä käännöstä kohtaan.

Eipä oikeastaan. Mutta innolla odotan tätä, kun niin paljon hyvää oln kuullut.
Saisi tosiaan pikkuhiljaa tulla, mutta hyvä jos tänä vuonna jo tulee jotain betaa.