Plants vs. Zombies 2:sta ilmaiseksi pelattava aikamatkustuskokemus / Uutiset / pelaaja.fi

Plants vs. Zombies 2:sta ilmaiseksi pelattava aikamatkustuskokemus

3.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

PopCapin suursuosittu Plants vs. Zombies -sarja lähtee seuraavaksi aikamatkalle. Pelisivusto IGN on saanut käsiinsä ensimmäiset tiedot jo tovin aikaa odotetusta Plants vs. Zombies 2: It's About Time -pelistä ja tietääkin teoksen teeman ohella, että lisää kasvien ja epäkuolleiden välistä toimintaa saadaan iOS-laitteille maailmanlaajuisesti heinäkuun 18. päivä.

Aikamatkustuksen myötä jatko-osassa ei puolusteta vain yksittäistä omakotitaloa zombeilta, vaan matkalle päästään niin muinaseen Egyptiin, merirosvoja viliseviin vesiin kuin myös villiin länteenkin. PopCap on luvannut, että uusissa maisemissa pelaajia odottavat myös uudet kasvit, zombit ja näihin vaikuttavat erikoisesineet ja voimat.

Plants vs. Zombies 2 tulee olemaan ilmaiseksi pelattavissa oleva peli. PopCapin mukaan tämä tarkoittaa, että pelaajat pääsevät pelaamaan kaikkia pelin tasoja veloituksetta ja kohtaavat näin myös kaikki siihen luodut zombit, mutta halutessaan he voivat ostaa esimerkiksi erilaisia pelin sisäisiä tavaroita ja apuja oikealla rahalla.

Ohessa tänään julkaistu traileri Plants vs. Zombies 2:sta. Lähdelinkistä löytyvästä IGN:n artikkelista löytää ensimmäiset ruutukaappaukset pelistä.

Viime viikolla Electronic Arts ja PopCap julkaisivat joukon erikoisia Plants vs. Zombies -kuvia. Parhaillaan ei tiedossa, liittyvätkö ne jotenkin sarjan uusimpaan osaan, mutta se selvinnee ensi viikolla E3-pelimessujen alla.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Aluksi vain iOS? Ei näin. Toivottavasti PC versiota ei joudu odottelemaan kauaa tuosta.

Käyttäjän Salvellinus42 kuva
Salvellinus42
Lainaus käyttäjältä Oselot

Aluksi vain iOS? Ei näin. Toivottavasti PC versiota ei joudu odottelemaan kauaa tuosta.

Hyvä näin. PC:llä kaikki vain warettais sen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Salvellinus42

Hyvä näin. PC:llä kaikki vain warettais sen.

Ai ilmaisen pelinkö? :D

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Pitää varmaan ladata iPhoneen, vaikka minulla on vielä paljon kenttiä pelaamatta PvZ:ssä.

Käyttäjän ValluZXC kuva
ValluZXC
Lainaus käyttäjältä Salvellinus42

Lainaus käyttäjältä OselotAluksi vain iOS? Ei näin. Toivottavasti PC versiota ei joudu odottelemaan kauaa tuosta.

Hyvä näin. PC:llä kaikki vain warettais sen.

En usko että kukaan tuntee tarvetta warettaa ilmaispeliä.

Käyttäjän Villetpni kuva
Villetpni

No jo tätä on hetki odoteltukkin. Vielä enemmän olen kyllä odotellut tällä viikolla ilmestyvää kingdom rush 2 peliä :) Traileri...

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Pitkään on odotettu ja on kyllä pettymys mikäli vain iOS-laitteille alkuun julkaistaan. Tästäkin taloudesta löytyy ainakin 5 laitetta, jotka pyörittivät ensimmäistä osaaa, mutta yksikään niistä ei ole iOS...

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Nyt se Pc versio tulemaan. Hiirellä vaan tottunut pelamaan, ainakin ensimmäistä. Kyllä ne konsoliversiot kävisivät myös.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Hyvä traileri :D. Ite latasin ykkösen ilmaseksi yhessä vaihtee Iphonella ja kyl nii hyvä peli et vois ladata tänki. Aika jännä, että viel ilmanen, mut en valita.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä ValluZXC

Lainaus käyttäjältä Salvellinus42Lainaus käyttäjältä OselotAluksi vain iOS? Ei näin. Toivottavasti PC versiota ei joudu odottelemaan kauaa tuosta.

Hyvä näin. PC:llä kaikki vain warettais sen.

En usko että kukaan tuntee tarvetta warettaa ilmaispeliä.

Ensimmäinen osa iOS: 0,90e, Steam: 9,99e, Android 0,67e (johon sisältyi pelkästään tarina), PS3: 14,95e (HD), 360: ~14e (jossa HD sekä moninpeli)
Tässä kannattaa muistaa että vaikka peli on ihan sama mobiilialustoilla ja PC:llä, niin PC versio on aina jonkun verran arvokkaampi yleensä sen takia että mobiilipelaajat vaativat lähes ilmaisia pelejä ja voivat rahastaa helpommin mainoksilla. Jos peli julkaistaan ilmaiseksi iOS tarkoittaa se todennäköisesti sitä että se on mainosrahotteinen ja että PC version hinnaksi tulee 5-10e vaikka ensimmäinenkin osa oli 800x600 resoluutioon lukittu ja ei sisältänyt moninpeliä eikä puoliakaan minipeleistä.

Ainoa mitä toivon että eivät rikkoisi peliä joka alustalla ihan erilaiseksi mitä tekivät ekalla pelillä ja tekisivät Android versiosta vähintään iOS vastikkeen tasoisen, koska todennäköisesti kuitenkin tekevät pelistä joka alustalle tulevaisuudessa version.

E: Luin tuon että ilmainen mikromaksuilla. Ei varmana tule toimimaan PC:llä yksinpelissä, joten varmasti tulee kuitenkin jonkun verran maksamaan. Mikromaksut eivät tunnu toimivan kuin mobiilipeleissä ja kustomointijutuissa moninpeleissä.