Plants vs. Zombies 3 on tulossa. Electronic Arts ja Popcap Games ovat vahvistaneet uuden zombitorjuntapelin olevan työn alla mobiililaitteille, ja että ainakin tietyillä alueilla ensimmäiset ovat voineet päästä testailemaan sitä tästä viikosta alkaen.

Testailu tapahtuu rajatun esi-alpha -testin muodossa, jota jaellaan ainakin näin aluksi vain Google Play -kaupassa rajattuja määriä kerrallaan. Kehittäjät toivovat tällä tavoin saavansa tasaisesti palautetta pelin suunnasta ennen varsinaisen julkaisun tapahtumista. Ainakin näin alkuun testaus keskittyy ominaisuuksiltaan pelin toiminnallisempaan puoleen.

Testaukseen osallistuminen on ilmaista, eikä se sisällä mikromaksuja. Popcap tai EA eivät ole vahvistaneet vielä valmiin pelin bisnesmallia, joskaan ei olisi yllättävää, että tulossa olisi Plants vs. Zombies 2:n tavoin ilmaispeli.

Virallista kuvamateriaalia Plants vs. Zombies 3:sta ei toistaiseksi ole vielä julkaistu. YouTubeen on kuitenkin alkanut vähitellen jo pudota videoita testiin osallistuneilta pelajailta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa