Plants vs. Zombies -räiskintä Xbox-majurin esittelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

Plants vs. Zombies -räiskintä Xbox-majurin esittelyssä

21.02.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Verkkoräiskintäpeleistä ammentava PopCap Gamesin persoonallinen Plants vs. Zombies: Garden Warfare on päässyt videoesittelyyn Xbox Liven Major Nelsonin käsissä.

Ensi viikolla Xbox 360:lle ja Xbox Onelle ilmestyvän Plants vs. Zombies -tornipuolustusta ja räiskintäpelimekanismeja yhdistelevän pelin videolla käydään läpi pelin hahmoluokkia ja pelimuotoja. Eurooppaan 27. helmikuuta saapuva peli tarjoaa sekä perinteisempää verkkotoimintaa ihmispelaajia vastaan että yhteistyöpelaamista tekoälyvastuksien kanssa.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare on lisäksi työn alla ainakin Windowsille, mutta myös muista alustoista on huhuiltu pelin kehityskaaren varrella.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Saattaapi mennä hankintaan siinä kohtaa, kun on toinen ohjain. Valitettavan vähän split screen pelejä tarjolla enää tätä nykyä :( Toisen ohjaimen hankinta riippuu kyllä ihan boxin suomen julkaisusta, koska mulle on tulossa ennakkotilaus, jossa kaksi ohjainta. En vain malttanut odottaa, vaan tilasin X1:n Saksasta :P Jahka tuo ennakkotilaus joskus saapuu, otan siitä ohjaimen ja pelit itselleni ja myyn kaverille vähän halvemmalla :P