Platinum Games kehittää Wii U:n uuden Star Foxin – tältä näyttää Tähtiketun paluu / Uutiset / pelaaja.fi

Platinum Games kehittää Wii U:n uuden Star Foxin – tältä näyttää Tähtiketun paluu

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Nintendo on paljastanut virallisesti Wii U:lle Star Fox: Zeron. Tähtiketun uusin seikkailu saadaan kauppoihin vielä tänä vuonna ja sen kehityksestä on vastannut yhdessä Nintendon kanssa Bayonettasta tuttu Platinum Games.

Alun perin jo viime vuoden E3-messuilla varovaisesti vilautettu Star Fox: Zero on jälleen sekä maa että ilmatoimintaa yhteentuova räiskintäpeli. Wii U:lla toimintaan pyritään tuomaan kuitenkin uutta tunnetta konsolin näytöllisellä GamePad-ohjaimella, jonka myötä peliä on mahdollista pelata samanaikaisesti sekä kolmannesta että ensimmäisestä persoonasta.

Peliä on työstetty legendaarisen Nintendo-suunnittelija Shigeru Miyamoton johdolla. Miyamoton mukaan pelin lisänimi Zero juontaa juurensa siihen, että peliä on suunniteltu menneisyydestä peräisin olevien ideoiden pohjalta. Yksi osoitus tästä on pelin Arwing-alusten kyky muuntaa muotoaan käveleviksi maa-aluksiksi, mikä oli aikoinaan tarkoitus nähdä peruutetuksi päätyneessä Star Fox 2:ssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti tota voi pelata myös katsomalla varsinaista TV-ruutua.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Ei oikein nyt vakuuttanut tämä "paljastus".

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Kovin oli tyhjän näköinen maailma, mitä ohjaustapoihin tulee niin ainakin käännöksistä sai sen kuvan, että gyrotähtäys on vaihtoehtoinen.

Käyttäjän BusterGarou kuva
BusterGarou

Näyttää hyvältä! Uutta Star Foxia onkin kaivattu jo jonkin aikaa ja tää tulee olemaan varma ostos :). Toivottavasti on yhtä haastava kuin SF64.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Olen sarjan fani, joten uusi Tähtikettu tulee takuulla hommattua heti julkaisussa! Luotan myös Platinum Gamesin kykyihin, sillä yksinkertaisten toimintapelien saralla puljun meriitit ovat todella kovat. Pidän erityisesti muuntautuvista aluksista ja Lylat Warsin tyylisestä rännissä räiskimisestä. Toivottavasti pelissä olisi vaihtoehtoisia reittejä kuten Lylat Warsissa aikoinaan.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Digital Eventissä näytetty pätkä ei aiheuttanut hurraa-huutoja, ja pettymys ei ollut kaukaa haettua. Mutta kun katsoi Treehouse-lähetyksessä hieman pidempää pelisessiota, niin pelihän vaikuttaa ihan mukiin menevältä. Peli on vielä kuitenkin kehityksessä, ja kun peliä työstää Platinum Games yhteistyössä Nintendon kanssa, niin uskon lopputuloksen olevan VÄHINTÄÄN onnistunut!

Käyttäjän Flashy kuva
Flashy

Tykkään, miten tässäkin pelissä on tuo meininki ja henki pysynyt nintendo 64:n pelistä ja miten tämä paljonkin muistuttaa sitä :) Varma ostos, jos omistaisin Wii U:n! :D

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tän vuoden yksi miellyttävimpiä E3 -trailereita!