PlatinumGames ja Square Enix aloittavat tulevan Babylon's Fall -fantasiaseikkailunsa betatestit / Uutiset / pelaaja.fi

PlatinumGames ja Square Enix aloittavat tulevan Babylon's Fall -fantasiaseikkailunsa betatestit

26.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
PlatinumGames ja Square Enix, Babylon's Fall

NieR: Automata -kehittäjän Babylon's Fall -toimintaseikkailun betatestivaihe pyörähtää käyntiin Euroopassa elokuun alkupuolella.

Julkaisija Square Enix ja kehittäjä PlatinumGames paljastivat suljetun betatestin yksityiskohtia äskettäin avatulla Babylon's Fall -yhteisön verkkosivustolla. Ensimmäinen vaihe järjestetään pc:llä Steamin kautta elokuun 12. päivänä. Vielä päiväämätön toinen vaihe ottaa mukaan PlayStation 4:n ja kolmas vaihe PlayStation 5:n.

Ensimmäisessä vaiheessa keskitytään verkkopelin perusasioihin, kuten pelin lataamiseen ja asentamiseen, tilin rekisteröintiin ja vahvistamiseen sekä erilaisiin testeihin niin palvelimella kuin verkossakin. Alussa painopiste on puhtaasti teknisessä testauksessa, joten pelielementtejä koskevat testit pidetään mahdollisimman vähäisinä. Betatesti laajenee edetessään toiseen ja lopulta kolmanteen vaiheeseen.

Babylon's Fall on kehityksessä PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle ja pc:lle. Julkaisupäivästä ei ole vielä annettu osviittaa. Pelikuvatrailerin ja kehittäjien esittelyvideon voi katsastaa täältä.

Lähde: Babylon's Fall -yhteisösivu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja