PlatinumGames luopuu toimintaroolipeli Granblue Fantasy: Relinkin kehityksestä / Uutiset / pelaaja.fi

PlatinumGames luopuu toimintaroolipeli Granblue Fantasy: Relinkin kehityksestä

5.02.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

PlatinumGames on ilmoittanut luopuneensa PlayStation 4:lle kehitteillä olevan toimintaroolipeli Granblue Fantasy: Relinkin kehityksestä, ja vetovastuu on siirtynyt täysin projektia yhteistyössä vetäneelle Cygamesille.

Lähdön tarkempia syitä ei mainita kummankaan studion tiedotteessa. Kehityksen on kuitenkin määrä jatkua normaaliin tapaan.

Samannimiseen mobiiliroolipeliin perustuva Granblue Fantasy: Relink julkistettiin jo pari vuotta sitten PlatinumGamesin ja Cygamesin yhteisproduktiona.

Tulevasta tuotoksesta julkaistiin joulukuussa runsaasti pelikuvaa, joka esittelee toimintraroolipelin hahmoja sekä varsinaista pelattavuutta. Tuolloin kerrottiin pelin tukevan myös neljän pelaajan yhteistyötilaa.

Kehittäjät ovat myös kiinnostuneita tuomaan Granblue Fantasy: Relinkin pc:lle, joskin tällä hetkellä fokus on täysin PS4-versiossa.

Granblue Fantasy: Relinkille ei ole annettu julkaisuikkunaa.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Voi eiii! Tämä kiinnosti lähinnä Platinum Gamesin takia, mutta jäänpähän silti tarkkailemaan millainen peli on tulossa.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Sorey? :D

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Näin ihmisten kehuvan tuon pelin anime-sarjaa, joten katsoin siitä ekan jakson. Ja oli kyllä niin geneeristä tauhkaa, sekä kuolettavan lattea päähenkilö, että siihen ekaan jaksoon se katsominen myös tyssähti.

Nostoja