PlatinumGamesin Astral Chainista saatiin uutta pelikuvaa, Bayonetta 3 loisti poissaolollaan / Uutiset / pelaaja.fi

PlatinumGamesin Astral Chainista saatiin uutta pelikuvaa, Bayonetta 3 loisti poissaolollaan

11.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Astral Chain PlatinumGames Hideki Kamiya

Japanilaisten toimintapelien pioneeristudio PlatinumGames esitteli uuden trailerin Astral Chain -pelistään. Nintendon E3-lähetyksessä vahvistettiin samalla, että Switch-peli on yhä aikataulussaan ja saapuu suunnitellusti 30. elokuuta 2019.

Uudella trailerilla nähdään runsaasti toiminnantäyteistä pelikuvaa futuristisessa kaupungissa, johon  toisesta ulottuvuudesta saapuneet olennot ovat hyökänneet. Astral Chainin taistelujärjestelmä pyörii oman hahmon ja tätä avustavan Legion-robottihaarniskan ympärillä, joita pelaaja ohjaa samanaikaisesti. Peli sisältääkin useampia erilaisia erikoiskykyjä taitavia Legioneja, joita voi jopa vaihtaa lennosta kahinoinnin aikana.

Astral Chain ei kuitenkaan keskity pelkkään toimintaan, vaan kaupungin kuvaillaan olevan täynnä asukkaita ja rikosepäiltyjä, joita poliisina toimivan pelaajan on jäljitettävä. Legionien erikoiskykyjä hyödynnetään myös tutkimustyössä sekä ympäristöpulmissa.

Kun peli paljastettiin alkuvuodesta, sen ohjaajaksi ilmoitettiin NieR: Automata -suunnittelija Takahisa Taura ja hahmosuunnitelijaksi manga-taiteilija Masakazu Katsura. Sitä kehitetään myös Bayonetta-, Devil May Cry- ja Resident Evil 2 -ohjaaja Hideki Kamiyan valvovan silmän alla.

PlatinumGamesin toisesta odotetusta Switch-pelistä, Bayonetta 3:sta, ei E3-tilaisuudessa puhuttu sanallakaan. Sekä Astral Chainin että Bayonetta 3:n julkaisijana toimii itse Nintendo.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Se oli kyllä omituista että Bayonetta 3:sta ei ollut mitään, kun Directin päätteeksi ilmotettiin että heillä oli vielä yksi ilmoitus, uskoin hetken että se olisi Bayonetta 3...se olikin Breath of the Wild 2.

Astral Chain ei vielä ole napannut mielenkiintoani, Platinumin pelit alkaa jokseenkin näyttämään samalta ja tämä ei pomppaa erityisesti, näyttää Nier Automata Lite:lta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jep, se ainut peli minkä olisin halunnut nähdä loisti poissaolollaan ja hyvin todennäköisesti jo peruttu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tämä nyt varsinaisesti huonolta vaikuta mutta ei kyllä vielä ole ostohalujakaan ilmennyt. Genrekään ei ole niitä omia ykkösjuttuja mutta nuo puzzlemaiset osuudet vaikutti mielenkiintoisilta.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Kai tota testata voisi. Jos olisi NS. Ei mikään system seller.

Bayonetta 3:n poissaololle: Voi nyt hel****n, vi**n, pe***!!

Käyttäjän Looordi kuva
Looordi

Tämä näytti aika hyvältä. Toivottavasti se on kuitenkin enemmän Ninja Gaidenin tai Dark Soulsien kaltainen eikä sellainen pökäle kuin Devil May Cryt ja Bayonettat. Ei voi enää pelata mitä tahansa kun on tottunut parempaan.