PlatinumGamesin Babylon's Fall kärsii rajusta pelaajakadosta – pc-pelaajamäärä laski pahimmillaan jo nollaan / Uutiset / pelaaja.fi

PlatinumGamesin Babylon's Fall kärsii rajusta pelaajakadosta – pc-pelaajamäärä laski pahimmillaan jo nollaan

9.05.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2
Babylon's Fall, PlatinumGames, pelaajamäärä, Steam

PlatinumGamesin toimintaroolipeli Babylon's Fall kärsii poikkeuksellisen rajusta pelaajakadosta.

Square Enixin kaksi kuukautta sitten pc:lle, PS4:lle ja PS5:lle julkaisema Babylon's Fall on menettänyt lähes kaikki pelaajansa pc:llä. Käyttäjämääriä seuraavan Steam Charts -sivuston mukaan Babylon's Fallin samanaikaisten pelaajien määrä laski viime keskiviikkona yhteen pelaajaan. Viime yönä tilanne kääntyi vielä heikompaan suuntaan. Kello kolmelta Babylon's Fallilla ei nimittäin ollut Steam Chartsin mukaan yhtään pelaajaa.

Esimerkiksi Bayonetta-pelisarjasta tunnetun studion kehittämä Babylon's Fall ei saavuttanut julkaisukuukautenaankaan merkittävää menestystä Steamissa. Pelillä oli enimmilläänkin vain hieman yli 1 100 pelaajaa. Viimeisen 30 päivän aikana pelaajamäärät ovat laskeneet rajusti. Babylon's Fallin keskimääräinen samanaikaisten pelaajien määrä on ollut vain 60 pelaajaa.

Pelin PS4- ja PS5-pelaajamääristä ei ole tietoa. Babylon's Fall tuskin nauttii suurta suosiota konsoleillakaan, sillä peli on saanut arvosteluissakin täystyrmäyksen.

Lähde: Steam Charts

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Peruspeli 69,99€, Deluxe Upgrade 49,99€, in-game currency paketteja aina 89,99€ asti, jo on FFXIV:n perkausjätteillä hintaa.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Pelin kokeilu tyssäsi itsellä jo demon alussa kun pyydettiin luomaan jokin online-tili. Jäi tekemättä.