PlatinumGamesin ja Square Enixin salamyhkäinen Babylon's Fall teki paluun parrasvaloihin / Uutiset / pelaaja.fi

PlatinumGamesin ja Square Enixin salamyhkäinen Babylon's Fall teki paluun parrasvaloihin

14.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
PlatinumGamesin ja Square Enixin salamyhkäinen Babylon's Fall teki paluun parrasvaloihin

Square Enix tarjoili kunnollisen silmäyksen sen tulevaan Babylon's Fall -toimintaseikkailuun, jota kehittää muun muassa Bayonettasta ja NieR: Automatastakin tuttu PlatinumGames.

Tuoreen pelikuvatrailerin ohella pelistä julkaistiin yli 12-minuuttinen esittelyvideo, jossa PlatinumGamesin kehittäjät valottavat peliä ja sen taustoja. Niillä ilmenee, että pelaajat ottavat pelissä voimakkaan Sentinel-soturin roolin.

Luvassa onkin Platinumille tyypillistä räväkkää toimintaa yhteistyöpainotuksella, sillä massiivisen Babylon-tornin salaisuuksia lähdetään tutkimaan maksimissaan neljän hengen voimin. Kuvamateriaalissa saadaankin toiminnan ohella esimakua pelin maalauksellista tyyliä hakevaan ulkoasuun sekä verkkopelistä, josta lupaillaan jatkuvasti kehittyvää palvelua.

Bablyon's Fall on kehitteillä PS5:lle, PS4:lle ja pc:lle. Julkaisajankohtaa ei vielä vahvistettu, mutta Babylon's Fallin betatesteihin haetaan pelaajia pelin kotisivulla.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ei kyllä itselleni onnistunut luomaan hypeä, harmi, olisin nimittäin halunnut tämän näyttävän paremmalta. Jäi vaan niin keskiverto ja geneerinen ensivaikutelma.