PlatinumGamesin uusi PS4-toimintaroolipeli sai videoesittelyn – mutta missä viipyy länsivahvistus? / Uutiset / pelaaja.fi

PlatinumGamesin uusi PS4-toimintaroolipeli sai videoesittelyn – mutta missä viipyy länsivahvistus?

19.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

PlatinumGamesin hieman varovaisemmin julkisuudessa olleesta Granblue Fantasy Project Re: Linkista on julkaistu tuore pelikuvavideo. Aikalailla puhtaasta pelikuvasta koostuvalla pätkällä piisaa pituutta reilut kuusi minuuttia ja se esittelee niin pelimaailmassa liikuskelua kuin varsinaista toimintaakin.

Reilu vuosi sitten paljastettua Granblue Fantasy Project Re: Linkia ei vieläkään ole vahvistettu tosin länteen. PS4-peli perustuu mobiililaitteilta tuttuun Granblue Fantasy -sarjaan, ja Platinum kehittää sitä japanilaispelitalo Cygamesin tukemana. Japaniin peliä luvattiin ainakin yhdessä vaiheessa tälle vuodelle, mutta mitään tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Yhdessä Cygamesin kanssa PlatinumGames on tehnyt myös mobiiliroolipeli Lost Orderia. Myös sen julkaisua on kaavailtu tälle vuodelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hienon näköinen mutta taistelu ei ehkä ole sitä ominta kamaa kaikkine miljoonine efekteineen ja muineen ruudulla. Testata pitäisi niin tietää jaksaako hakkailla mutta hyvältä tuo kyllä noin muuten vaikuttaa.