PlayerUnknown's Battlegrounds kiellettiin Nepalissa haitallisena lapsille / Uutiset / pelaaja.fi

PlayerUnknown's Battlegrounds kiellettiin Nepalissa haitallisena lapsille

12.04.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Nepalilainen tuomioistuin on kieltänyt PlayerUnknown's Battlegroundsin tuoreessa päätöksessä.

Eilen toimeen pannun päätöksen perusteella Nepalin viestintäviranomaiset ovat ohjanneet kaikkia Internet-palveluntarjoajia ja mobiilioperaattoreita estämään PlayerUnknown's Battlegroundsin pelaamisen maassa. Kiellon taustalla on poliisin tekemä pyyntö suositun pelin kieltämisestä vanhemmilta ja kouluilta tulleiden valitusten perusteella. Poliisipäällikkö Dhiraj Pratap Singhin antaman lausunnon mukaan valituksissa kerrotaan PUBG:n hankaloittaneen lasten opintoja ja tehneen heistä aggressiivisempia.

-Kun konsultoimme psykiatreja, he kertoivat myös, että väkivalta videopeleissä voi tehdä ihmisistä aggressiivisia myös oikeassa elämässä, Singh kommentoi.

Poliisin kerrotaan pidättävän ihmiset, jotka jäävät kiinni PUBG:n pelaamisesta kiellon aikana. Myös Internet-palveluntarjoajia uhataan seurauksilla, mikäli ne rikkovat kieltoa.

Lähde: Kathmandu Post

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Näin ne Battle Royalet tippuu yksitellen. Kuka jää viimeiseksi ja voittaa Royale taistelun? ;)

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Wtf, Nepalissa on internet?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Miten joku PUBG eroaa sitten muista peleistä? Onko se Battle Roayle ainoa harmillinen pelimuoto ja muita pelejä saa pelata ihan ongelmitta, vai? Vai onko oikeampi syy suosiossa?

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Onkohan tuo syy sitten siinä kun peliä on mahdollista pelata mobiililaitteilla? Jos näin, niin vähän huolettaa miten raskaasti sensuroituja mahtaa olla striimipalveluiden pelit tulevaisuudessa ja saako osaa pelejä pelata ollenkaan?

Lapsille haitallinen? Eikö PUGB:n ikäraja ole 16 joita ei kyllä ihan lapsina voi enää pitää vaikka ei kyllä vielä aikuisinakaan?