PlayerUnknown's Battlegrounds saa 16 pelaajan Deathmatch-pelitilan / Uutiset / pelaaja.fi

PlayerUnknown's Battlegrounds saa 16 pelaajan Deathmatch-pelitilan

13.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Suosittu battle royale -räiskintä PlayerUnknown's Battlegrounds saa pian perinteisemmän pelimuodon.

PUBG piakkoin saapuva 6.2-päivitys tuo mukanaan uuden Team Deathmatch -pelitilan, jossa pelaajat taistelevat paremmuudesta kahdessa kahdeksan hengen tiimissä. Pelimuoto on pelattavissa vain hahmon näkövinkkelistä ja pelaajat syntyvät uudelleen kentälle kuoleman jälkeen. Pelaajat pääsevät valitsemaan kokoonpanonsa kahdeksasta vaihtoehdosta. Ottelut kestävät kymmenen minuuttia, ja taistelun voittaa ensimmäisenä 50 tappoa keräävä tiimi.

Esimakua PUBG:n tappomatseista voi ottaa alla nähtävällä trailerilla. Pelitila saapuu sekä pc:lle että konsoleille pian ilmestyvän päivityksen yhteydessä.

Lähde: PUBG Corporation

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Ei voisi vähempää kiinnostaa. Pelaan PUBGia todennäköisesti väärin, mutta minusta on hauskinta ottaa rennosti, hiippailla, ajella autolla ja vaeltaa sinne tänne ihan vaan lootaten ja maisemia ihastellen. Tulee jotain tekemistä käsille samalla kun esim. kuuntelee Pelaajacastia.

Uusi painotus entistä intensiivisempään toimintaan on minusta huono trendi. Hektisiä räiskintöjä on jo kasakaupalla, ja nyt PUBGissa on alettu muuttamaan sääntöjä ja karttavalikoimaa vain siksi, että matseihin tulisi enemmän vipinää. PUBG on minulle rento höntsäilypeli, mutta esimerkiksi uusimmassa kartassa saa koko ajan olla pinna kireällä ja sormi liipaisimella.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus Refloni

Ei voisi vähempää kiinnostaa. Pelaan PUBGia todennäköisesti väärin, mutta minusta on hauskinta ottaa rennosti...

Niin taidat pelata. Rento pelielämys taitaa löytyä hiukan muualta kuin Battle Royale -pelistä.

Nostoja