PlayerUnknown's Battlegrounds sai harjoittelutilansa pc:llä, Xbox- ja mobiiliversion laajentuminen jatkuu sekin / Uutiset / pelaaja.fi

PlayerUnknown's Battlegrounds sai harjoittelutilansa pc:llä, Xbox- ja mobiiliversion laajentuminen jatkuu sekin

16.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

PlayerUnknown's Battlegroundsin oma harjoitustila on liittynyt tällä viikolla virallisesti osaksi pelin pc-versiota..Uusi osa-alue ehti olla kokeiltavissa jo ennakkoon testipalvelimilla, mutta nyt järjestysnumeroa 21 saapunut päivitys on julkaistu kunnollisesti.

Harjoitustila ilmenee Battlegroundsissa uuden kartan muodossa. Sen sisuksista löytyy muun muassa joukko ampuratoja, mutta yhtälailla pelin muitakin osa-alueita, kuten ajoneuvojen käyttöä, pääsee niitäkin treenaamaan.

Muita päivitykseen kuuluvia lisiä ovat esimerkiksi uusi MK47 Mutant -ase ja Sanhokista lyötyvä Tukshai-ajoneuvo. Yksityiskohtainen lista päivityksen annista löytyy pelin Steam-sivuilta.

Pc-version ohella myös PUBG:n Xbox- ja mobiiliversiossa on nähty eloa. Xbox-versio saavutti 1.0-version syyskuun alussa ja sai näin siis Sanhok-kartan ensimmäistä kertaa muiden viilauksien ohella. Lisää sälää on luvassa myös heti ensi viikolla 21. syyskuuta, kun konsoliversio saa vaihtelevia erikoispelityylejä räiskintään lisäävän War-tilan.

Mitä tulee PUBG Mobile -peliin, on sekin varustettu nyt Sanhok-kentällä ja muutamilla uusilla aseilla Kannettavassa versiossa piisaa edelleen myös kuhina, sillä pelin aktiivisten päivittäisten käyttäjien määrän on kerrottu kohonneen globaalisti 20 miljoonaan.

Lähde: PUBG (kotisivu), PUBG Mobile (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja