PlayerUnknown's Battlegrounds teki sen – Dota 2:n Steam-pelaajamääräennätys joutui murretuksi / Uutiset / pelaaja.fi

PlayerUnknown's Battlegrounds teki sen – Dota 2:n Steam-pelaajamääräennätys joutui murretuksi

17.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlayerUnknown's Battlegrounds on noussut Steamissa eniten yhtäaikaisia pelaajia keränneeksi peliksi. Ennätys rikkoontui lauantaina, kun sitä pyöritti yhtäaikaisesti suositussa pelipalvelussa yhteensä reilut 1,3 miljoonaa pelaajaa.

Aiemmin ennätystä piti hallussaan Valven oma peli Dota 2 hieman vajaalla 1,3 miljoonalla pelaajalla, minkä se saavutti maaliskuussa 2016. Ottaen huomioon, että Dota 2 on ilmaiseksi pelattava peli, ei Battlegroundsin ennätys ole todellakaan mikään mitätön saavutus.

Aiemmin syyskuun alussa PlayerUnknown's Battlegroundsia kehittävä Bluepoint ilmoitti, että peliä on myyty jo reilut kymmenen miljoonaa kappaletta. Vielä early access -muodossa saatavilla oleva peli on ollut ostettavissa latauspalvelusta viime maaliskuusta alkaen, eli vasta vajaat puolisen vuotta. Virallista julkaisua Bluehole on kaavaillut pelilleen loppuvuodeksi.

Lähde: PlayerUnknown (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

Helppoja ennätyksiä kun kinukit bottaavat laatikoilla rahaa :D

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Tossa vähän tarkemmat lukemat

Dota 2:n pitämä vanha ennätys 1,295 miljoonaa
PlayerUnknown's Battlegrounds 1,349 miljoonaa

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Noniin, meikäläisen voi laskea mukaan metsästämään kana-ateriaa sillä sain kun sainkin pelin ilman. Onneksi pidin periaatteistani kiinni enkä mennyt vielä ostamaan.

Nostoja