PlayerUnknown’s Battlegrounds saa lähiaikoina merkittävän päivityksen, kehittäjät ovat paljastaneet.

Pelin pc-testipalvelimille julkaistaan tällä viikolla uusi päivitys, joka tuo mukanaan pari huomattavaa uudistusta pelin taistelumekanismeihin. Päivityksen myötä luodit nimittäin voivat läpäistä ajoneuvoja sekä hahmojen raajoja. Näin ollen esimerkiksi käsivarsiin osuvat luodit voivat vahingoittaa myös hahmon ylävartaloa. PlayerUnknown’s Battlegroundsiin taannoisessa päivityksessä lisätyn raajavahinkomallin myötä luodit tekivät vahinkoa vain ensimmäiseen osumakohtaan, minkä vuoksi käsivarsiin osuneet laukaukset tekivät vähemmän vahinkoa kuin olisi loogista.

Myös ajoneuvojen läpäisemisellä voi olla merkittäviä vaikutuksia PlayerUnknown’s Battlegrounds –kohtaamisiin. Tähän saakka ajoneuvoissa istuvia hahmoja on voinut vahingoittaa ulkoa käsin vain ikkunoiden läpi ampumalla tai ajoneuvon tuhoamalla, mutta uuden läpäisymallin myötä hahmot ottavat vahinkoa esimerkiksi ovien läpi ammutuista laukauksista.

PlayerUnknown’s Battlegroundsin tulevan päivityksen tarkkoja yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu, mutta tarkempia tietoja saataneen jo tällä viikolla pelin testipalvelimilta.

 

Lähde: PUBG Corp

Lisää luettavaa