PlayerUnknown’s Battlegroundsin lisäkaivuut paljastavat uusien aseiden, pelimuotojen ja mekaniikkojen tekevän mahdollisesti tuloaan / Uutiset / pelaaja.fi

PlayerUnknown’s Battlegroundsin lisäkaivuut paljastavat uusien aseiden, pelimuotojen ja mekaniikkojen tekevän mahdollisesti tuloaan

13.11.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0
PUBG, PUBG Corp, PlayerUnknown's Battlegrounds, vuoto

PlayerUnknown’s Battlegroundsin koodista paljastui hiljattain viitteitä mahdollisen klaanijärjestelmän lisäämiseen, ja nyt samaiset bitit ovat paljastaneet uusien mekaniikkojen tekevän mahdollisesti tuloaan.

Klaanivuodon takana oleva datakaivuri PlayerIGN on vastuussa uudestakin vuodosta, jonka perusteella peliin oltaisiin lisäämässä uusia aseita, pelimuotoja sekä uudistettu liikkumismekaniikka.

Aseiden suhteen koodista on löytynyt viitteitä P90:een, Famasiin ja G3:een, minkä lisäksi aiemmin vihjailluista tai paljastetuista varusteista mellakkakilpi, miinat ja C4 tekevät myös paluun.

Pelimuotojen osalta PUBG Corp. näyttäisi tämän mukaan työstävän erillistä offline-pelimuotoa, jossa olisi mukana zombeja, sekä tuovan PUBG Litesta tutun team deathmatch -muodon peruspeliin.

Kehittäjät eivät ole virallisesti julkistaneet toistaiseksi mitään näihin viittaavaa. 

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.