PlayerUnknown´s Battlegroundsin myynnit ylittivät 20 miljoonaa – ongelmia vastaan kamppaillaan silti edelleen

PlayerUnknown's Battlegrounds jatkaa kovien myyntien keräämistä. Huijareita vastaan taistellaan silti myös edelleen.

7.11.2017 23:03

PlayerUnknown’s Battlegroundsin pc-myyntiluvut ovat ylittäneet jo 20 miljoonaa, pelin vetäjä Brendan Greene on vahvistanut.

Myyntilukujen paljastus tapahtui fiiliksiltään hieman kaksijakoisessa Twitter-kirjoituksessa. Hyvien myyntien juhlimisen ohella Greene totesi nimittäin ymmärtävänsä, että monet pelaajat ovat parhaillaan turhautuneita pelissä piileviin ongelmiin. Tämä toivookin pelaajilta malttia kehitystiimin tehdessä kovasti töitä kokemuksen parantamiseksi ja lupaa, että muutos on tulossa.

Vielä kirjoitushetkellä Battlegrounds on pc:llä saatavilla early access -kuosissa, mihin olisi tarkoitus tulla muutos joulukuussa virallisen julkaisun myötä. Pelin erääksi tämän hetken suurimmaksi ongelmaksi ovat muodostuneet varsinkin huijarit, joita vastaan kehittäjä Bluehole on kertonut lanseeranneensa uusia torjuntamenetelmiä viimeisimpänä nyt marraskuussa.

Xbox Onelle PlayerUnknown’s Battlegrounds saadaan 12. joulukuuta. Konsolille peli tuodaan ensin osana sen early access -henkistä Game Preview-ohjelmaa. Muita alustoja ei toistaiseksi ole vahvistettu virallisesti.

Lähde: PlayerUnknown (Twitter)

Lisää luettavaa