PlayerUnknown’s Battlegroundsin yhtäaikaisten käyttäjien ennätys ohitti uuden miljoonan / Uutiset / pelaaja.fi

PlayerUnknown’s Battlegroundsin yhtäaikaisten käyttäjien ennätys ohitti uuden miljoonan

29.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

PlayerUnknown's Battlegrounds on ensimmäinen yli kolme miljoonaa yhtäaikaista käyttäjää saanut Steam-peli. Rajapyykki meni rikki nyt perjantaina 29. joulukuuta reilulla 3,1 miljoonalla käyttäjällä.

Jo ennen kolmen miljoonan rikkomista Battlegrounds oli Steamin yhtäaikaisten käyttäjämäärien kuningas. Johtopaikkaa piti vielä kesällä hallussa Dota 2 noin 1,3 miljoonalla pelaajalla, kunnes syyskuussa Battlegrounds nappasi paikan itselleen. Saavutus oli jo tuolloin huomattava, sillä Dota 2 on Battlegroundsista poiketen ilmaispeli.

Yhtäaikaisten käyttäjien määrä ei koostu toki edelleenkään vain peliä pelaavista käyttäjistä. Mukaan lasketaan kaikki he, jotka ovat kyseisellä hetkellä sattuivat nyt pyörittämään peliä Steamissa.

Mitenkään huijarivapaa Battlegrounds ei ole myöskään ollut. Aiemmin tällä viikolla huijauksenestopalvelu BattlEye kertoi, että sen voimin pelissä on bannattu nyt 1,5 miljoonaa pelaajaa.

Lähde: PlayerUnknown (Twitter), BattlEye (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En kyllä ymmärrä mitä ihmiset tässä pelissä näkee. Ehkä minun ei tarvitsekaan. Olen ihan oikeasti yrittänyt pelata tätä, mutta ei vain sytytyä, ei sitten yhtään. Vähän sama asia kun Minecraft minulle. Yritin sitäkin pelata, mutta ei.