PlayStation 2:sta Euroopan menestynein viihdelaite / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 2:sta Euroopan menestynein viihdelaite

9.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
28

Sony Computer Entertainment on kertonut, että PlayStation 2 on saavuttanut todella suuren virstanpylvään: konsoli on myynyt yli 40 miljoonaa kappaletta PAL-alueilla. Tämä tekee koneesta Euroopan menestyneimmän viihdelaitteen, sillä aiempi ykkönen, PlayStaton, rikkoi juuri 39 miljoonan kappaleen rajapyykin.

PlayStation 2 ohitti edeltäjänsä myös kuuden ensimmäisen vuoden myyntimäärissä. PlayStation myi avausvuosinaan 33 miljoonaa konetta eli seitsemän miljoonaa vähemmän kuin PlayStation 2.

- Olemme erittäin ylpeitä PlayStation 2:n jatkuvasta suosiosta. Viime aikoina konsolia on myyty PAL-alueilla noin 100 000 kappaleen viikkotahtia. Olen varma, että PlayStation 2 on jatkossakin suosittu konsoli monien huippusarjojensa takia, Sonyn David Reeves iloitsee.

Samalla Sony ilmoitti, että PlayStation 2:n 2000 pelin kokoelma saa lisäystä 50 nimikkeellä tänä jouluna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mixba kuva
Mixba

No jopas! Sony on kyllä myynyt pelilaitteitaan aika kerpeleesti. Enemmän kyllä ihmetyttää se, kuinka helvetin omistautuneita Pelaajalehden toimittajat ovat, kun saitille ilmestyy uutisia keskellä yötä. Respect!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

joo propsit pelaajalehden toimittajille! täytyy sanoo et ps2 on paras pelikone mitä on IKINÄ julkastu. Se vaan on niin. Ps3 en mee mitää sanoo mut ps2 on vaan TÄYDELLINEN pelilaite ja halpa sellane viel..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Moni tuttu on ostanut PS2, koska ei ole "tiennyt" muista huonon mainonna syystä.

Onhan tuo 40 milj. todella paljon, onnistu Sony rahastaa sentäs tällä konsolilla, mutta kuinkas käy ps3? ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ps3:sta tulee floppi

Netistä tämän luin...

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

aikaimoisia määriä ps2:nen myynyt kyllä ja paljon se on meikäläistäkin palvellut ja kestänyt yllättävänkin hyvin,eli ei mitään ongelmia tai vikoja ole ollut ja sen ostin ihan julkaisupäivänä. Hyviä pelejä on tulossa viellä ps2:selle god of war 2 ja tänään ilmestyvä kauhu/seikkailu rule of rose.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olen kuullut vähän semmosta juttua että Sony on saanut vuosien varrella neuvoja kalsaritontuilta (South Park):

Phase 1: Build PS2's
Phase 2: ?
Phase 3: Profit!

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

aika paljon koneita myyty kyllä:) 40 miljoonaa euroopassa? jos koneita on myyty hieman yli 100miljoonaa yhteensä niin tarkoittaako tämä silloin sitä että euroopassa on myyty koneita kaikista eniten kun otetaan muut maanosat huomioon? mun laskujeni mukaan kyllä:) silti konsoli/pelivalmistajat ns. hylkivät eurooppaa viivästymisillä jne jne, korjatkaa jos olen väärässä? :)

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Joo ei voi valittaa. Onhan se aika Leettiä, että vanhakin rupu-leiska vielä "elää" ja sille julkaistaan tykkipelejä kuukausittain.

Käyttäjän jones kuva
jones

Jep on kyllä Sony laitetta myynyt enemmän kuin tarpeeksi:D Mua taas ihmetyttää miten Sony on niin haaksirikon partaalla jos kerran massia tulee tuota tahtia..vai onko se yksinkertaisuudessaan se että ne myy lähes samaan hintaan kun laitteen teko maksaa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikähän PS2:lla ja Wii:llä pärjää seuraavat 5 vuotta :-)