PlayStation 3 kaupan alle suositushintaan / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3 kaupan alle suositushintaan

27.03.2007 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
35

Brittiläinen Aria-kauppa on pudottanut PlayStation 3:n hinnan Englannissa alle Sonyn suositushinnan. Englannissa normaalisti 425 punnan (626 euroa) hintaista konsolia myydään Ariassa 399 punnalla (n. 587 euroa), kertoo Eurogamer.net.

Gamesindustry.bizin haastattelussa Arian edustaja sanoo, että tavoitteena on herättää huomiota, eikä kyseessä ole tarve saada koneita liikkumaan nopeammin.

Uutinen tulee vain puoli vuorokautta sen jälkeen, kun ChartTrack ilmoitti PS3:n viimeperjantaisen julkaisun olleen ennätysonnistunut.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Arian edustaja sanoo, että tavoitteena on herättää huomiota, eikä kyseessä ole tarve saada koneita liikkumaan nopeammin."

Tuohon en tahdo millää uskoa. Ei kauppiaat laske hintaa herättäkseen huomiota, vaan tarkoituksena on saada tuote mahdollisimman nopeasti kuluttajille.
-----
Miksi nämä jo alkavat valehtelemaan tälläsestä asiasta? :)

Käyttäjän ruler kuva
ruler

Voishan se tehä mieli fixata hintalappua aloittavana yrittäjänä, tai muuten vaan kauppiaan, jos olis tilannu myyntiin vaikka 100 tai enemmän konsolia, ja mediassa ja keskustelupalstoilla valuu koneelle jotakin ruskeaa niskaan..

Hitto mitkä rahat siinä olis varastossa kiinni. Likviditeetti sais olla oikeasti kohillaan, jos kestäis kovin pitkään ennenku koneet menis kaupaksi..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Parempi olisi 333,33 eur

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Eikös koneita jo muutenkin myyda tappiolla. Mitäköhän tosta nyt seuraa.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Jos maailmanlaajuinen hintojen pudotus tapahtuisi. Koneet olisivat aika tappiollisia sonyn liiketoiminnalle.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Sony myy koneet tappiolla kauppiaille, jotka toki saavat välikätenä toimimisesta ainakin omansa pois.

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Hinnanalennus tälläkin päin ei varmasti haittais myyntiä yhtään. Harmi, että se ynt sitten myi niin hyvin, niin ei tarvi pelätä hinnanalennuksia suomessa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täällä tuo 40 euroa on "virallinen" hinnankorotus :( Reiluu ja reiluu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Playstation 3. Liian kallis, ei yhtään loistavaa julkaisupeliä ja puhumattakaan siitä jos ei omista teräväpiirtotelevisiota niin joutuu hommaamaan senkin. Tulee laskua reippaasti yli tonnin. Wii on paras ostos kuvaputkitöllön omistajalle.

Käyttäjän Gold kuva
Gold

Eipä tarvitse yhtään ihmetellä miksi PS3 myy niin hyvin Englannissa. Nähtävästi monet ulkomaalaisetkin ovat ostaneet niitä, jotka ovat nostaneet sen myyntiä. Kyllä monia PS3:n omistajia ketuttaa, että saakin niin kalliilla, kun muualla saakin paljon halvemmalla
Oikealla hinnalla PS3 on noin kannettavan hintainen ja engelsmannit saavat nauttia PS3:a pöytätietokoneen ja näytön hinnalla