PlayStation 3 liian monimutkainen? / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3 liian monimutkainen?

30.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
53

American Technology Researchin analyytikko P. J. McNealy on kertonut ryhmälle markkinoijia, että tulevan PlayStation 3 -konsolin ylettömän monimutkainen rakenne voi muodostua ongelmaksi tuotannon ensivaiheissa.

– Olemme kuulleet, ettei PlayStation 3 ole pelkkä pelikone. Se on myös kotiteatteri ja supertietokone, McNealy sanoi viitaten Sonyn Ken Kutaragin maalailuihin.

– PlayStation 3 on ylivoimaisesti monimutkaisin koskaan pelialan valmistama laite. Siinä on Cell-suoritin. Siinä on blu-ray-asema. Konsoliin käytettyjen osien määrä on valtava – paljon enemmän kuin Xbox 360:n 1 700 osaa.

– Vaikka Sonylla onkin tiettyjä tuotantoteknisiä etuja, valmistusprosessi on monimutkainen ja se vaikuttaa laitteista saatavaan tuottoon.

On kuultu myös epäilyjä siitä, ettei Sony kykene lupaamaansa miljoonan yksikön tuotantotahtiin, vaikka yhtiö on luvannut, että vuoden 2007 maaliskuuhun mennessä laitteita on markkinoilla kuusi miljoonaa yksikköä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Alkaa hieman kyllästyttämään nämä "epäilyt", "analyysit" sekä "kuulopuheet". Odottakaa pari kuukautta niin tieto voi olla jopa varmaa, sillä aikaa tutkijat yms. persoonat voivat vaikka keksiä anti-syöpälääkkeen tjsp

Käyttäjän Doinkki kuva
Doinkki

Analyytikot tuppaavat olemaan anaalista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kumma, että Doinkki sai tuosta kommentista +2. Minulle Raukalle tulee tästäkin -1 :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No ehkä kannattaa kuunnella asiantuntijaa eikä näitä ps fanittajia!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olen samaa mieltä. Eikös se ole ollut varmaa jo pitkään, että P$3:n valmistusprosessi on monimutkainen. Eiköhän asiantuntija ole ihan oikealla linjalla..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Monimutkainen,teknisesti/ominaisuuksiltaan paras!.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Jos PS3:n valmistusprosessin monimutkaisuus on kerran ollut tiedossa jo pitkään (niin kuin se onkin), niin miksi ihmeessä tarvitsemme kaiken maailman kontrollifriikkien "asiantuntijoiden" analyyseja?

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Eikö se 650€ Hintalappukin itsestään jo kerro että laitteen valmistus prosessi on monimutkainen.

Tosin eikö tämä ole varsin yleistä tekniikan saralla jossa kaikki muuttuu vuosivuodelta pienemmäksi, monimutkaisemmaksi mutta myös paremmaksi?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS3 on aivan USKOMATTOMAN upea laite hinnakseen, vai mitä?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyväksykää nyt jätkät asian oikea laita! PS3 on varmasti hyvin monimutkainen laite, niin ohjelmoinnin kuin tuotannonkin suhteen, aivan kuten sen edeltäjä oli omana aikanaan. Sanottiin, että vain muutama pelitalo (Konami?, Square? Polophony D.?) onnistuisi saamaan konsolista kaikki mehut irti. Kyllä ne muutkin onnistuivat tekemään ihan kivan näköisiä pelejä.

Ihan kivaa on ollut PS2:n menestyskin.

Näen Sonyn toimet jonkinlaisena uhkapelinä. Flopatessaan laite näet tuottaisi hillittömät tappiot. Mutta ei Sony tätä odota: kaksi edeltäjää kun ovat murskanneet kilpailijansa.

- Eph