PlayStation 3 -ongelmat vihdoin ohi? / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3 -ongelmat vihdoin ohi?

11.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
29

Sony Computer Entertainment America on myöntänyt, että valmistusongelmat hankaloittivat PS3:n lanseerausta. Yhtiön mukaan ongelmista on kuitenkin päästy eroon. SCEA:n viestintäjohtaja David Karraker selittää, että Sonyn tavoitteena on tuoda amerikkalaiskauppoihin miljoona PS3-konsolia vuoden loppuun mennessä.

- Nyt voimme unohtaa valmistusongelmat ja keskittyä tuottamaan konsoleita mahdollisimman nopeasti. Pyrimme myös kehittämään rahtipalveluitamme, Karraker kertoi.

PS3 myi marraskuussa Pohjois-Amerikassa 197 000 konetta, vaikka alun perin kauppoihin luvattiin 400 000 konsolia. Wii sen sijaan onnistui tavoitteissaan mukavasti ja myi 476 000 kappaletta. Xbox 360 oli vielä ainakin marraskuussa uuden sukupolven ykkönen 511 000 myydyllä koneellaan.

Sonyn PlayStation 2 ja PSP kasvattivat markkinaosuuksiaan ehkä hieman yllättäen. PS2 myi peräti 664 000 konetta ja PSP puolestaan 412 000, mikä on Karrakerin mukaan lähes tuplasti enemmän kuin vuosi sitten. Nintendo DS oli marraskuun ylivoimainen ykkönen 918 000 kappaleen myynnillään.

- PlayStation 2 on jo kuusivuotias, mutta se hallitsee kotikonsolimarkkinoita edelleen. Nämä myyntitilastot todistavat, kuinka vahvoilla PlayStation-perhe on tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa, Karraker kehui.

Toivottavasti Sony pääsee pikku hiljaa suunnittelemaan PS3:n Euroopan julkaisua.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Toivoa sopii joo. Alkaa muuten tuo etumatka varsinkin Boxiin olemaan jo melkoinen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toisaalta hyvä, että viivästyi. Ainakin pitäisi olla koneita tarpeeksi ja pelejä enemmän. Ja ehkä laitteelle ehditään tehdä parannuksia tuovia päivityksiä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”Toisaalta hyvä, että viivästyi. Ainakin pitäisi olla koneita tarpeeksi ja pelejä enemmän. Ja ehkä laitteelle ehditään tehdä parannuksia tuovia päivityksiä.”

"No parannuksia ja päivityksiä tehdään koko konsolin eliniän asti eli tuolla logiikalla sinun kannattaa ostaa konsoli vasta kun se on niin vanha että sitä ei tueta päivityksillä."

Hoho :D

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

No! kuuleepahan joskus jotain positiivistakin ps3:sesta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä kun ongelmat on ohitse. Nyt vaan odottelemaan Euroopan julkisua.

Käyttäjän VRSV kuva
VRSV

Hyvä että valmistusongelmat on saatu kukistettua. Kun vielä tiputtavat hintaa ja julkaisevat Euroopassa, niin tuon voisi jo ostaakin.

Käyttäjän Wicked Soul kuva
Wicked Soul

Oli kyllä jo aikakin päästä ongelmistä eroon. Vielä kun saataisiin Eurooppaan Playstation 3, sitten olisivat minun ongelmat ohi :D.

Käyttäjän Metroplex kuva
Metroplex

nii-in. Yksi ongelma on vielä: Eurooppa! pitääkö aika taulu...vai yllättävätkö he meidät...? Mutta hyvä kun pääsivät, tuotanto ongelmien ohi.

Käyttäjän Simon Elo kuva
Simon Elo

Alunperin luvattiin 2 miljoonaa konsolia vuoden loppuun mennessä, joten puolet siitä ei tarkoita, että ongelmat olisivat ohi.

Sonyn todelliset ongelmat ovat vasta edessä päin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan se tietysti kiva kun on tavoitteita ja hienoja lupauksia, mutta enemmän luottamusta herättäisi jos Sony EDES JOSKUS yltäisi tavoitteisiinsa ja koottujen selitysten sijaan pystyisi lunastamaan lupauksensa.

Nostoja