PlayStation 3 tallentaa pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3 tallentaa pelikuvaa

15.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
21

Nintendon George Harrison ja Sonyn Phil Harrison ovat puhuneet kilpaa viime päivinä. Nintendon paljastettua Wiin muhkeat mainosvarat Sonyn Harrison avasi jälleen sanaisen arkkunsa. PlayStation 3:lle kehitetään ominaisuutta, jolla oman pelisession videoiminen ja kavereille jakaminen olisi mahdollista.

- Teemme kovasti töitä systeemin eteen. Kehitteillä on peli, jota varten järjestelmä oikeastaan alun perin suunniteltiin. Aiomme käyttää sitä kuitenkin monissa muissakin tulevissa peleissä, Harrison paljasti.

Bungie on kertonut jo aiemmin käyttävänsä samantyylistä tekniikkaa Halo 3:ssa. Pelaajat voivat jakaa yksin- ja moninpelivideoitansa ympäri Liveä.

Muistatteko muuten vielä kauan sitten julkaistun Killzone PS3-trailerin? Harrison kertoi, että peli näyttää jo nyt huomattavasti paremmalta. Lisämateriaalia pelistä saadaan kuitenkin vasta ensi vuoden puolella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Muistatteko muuten vielä kauan sitten julkaistun Killzone PS3-trailerin? Harrison kertoi, että peli näyttää jo nyt huomattavasti paremmalta. Lisämateriaalia pelistä saadaan kuitenkin vasta ensi vuoden puolella."

Jos todellakin näyttää (edes siltä trailerilta) niin PS3 tulee tähän kotiin varmasti.

Käyttäjän Tonimus Prime kuva
Tonimus Prime

Toi pelaamisen videointi vois olla ihan tyylikästä. (Army of Two)?!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin, sanoiko se että se NÄYTTÄÄ paremmalta?

"I can tell you, some elements already exceed the trailer."

http://www.threespeech.com/

'Elementti' ei välttämättä tarkoita grafiikkaa. Se voi ylittää trailerin, esim. jos se ei ole esirenderöity. :)
Tai sitten löytyy joku 'magee' ase, jota ei trailerissa näkynyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aivan upeaa! Tulee varmasti hyödynnettyä mikäli sellaisen toiminnon peleihin ymppäävät.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pelaajalla on tupannut olemaan ärsyttävä tapa vähän vääristellä uutisia enemmän itseään miellyttävään ja kohua nostattavaan muotoon.

Käyttäjän Scarface kuva
Scarface

"Harrison kertoi, että peli (Killzone) näyttää jo nyt huomattavasti paremmalta. Lisämateriaalia pelistä saadaan kuitenkin vasta ensi vuoden puolella."

Juu näin on. Harmi vain, ettei yksikään PS3-peli ole päässyt edes promilleen Killzone-trailerin näyttävyydestä. Mutta ensi vuonna kaikki on aivan toisin.

Believe.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Plähh!
Pelaamis videoitahan voi ottaa PC:n TV-kortilla kun vaan jaksaa kytkeä johdot koneen tv-kortin ja pelikoneen (NESikin käy) välille :-)

Käyttäjän jones kuva
jones

Toi on hieno ominaisuus..saa nyt vihdoin konsoleillakin helpommin videokuvaa omista suorituksista eikä tarvitse juuri noitten piuhojen kanssa pelleillä.. voi sitten Voorumeilla leuhkia..heh:D Tällä menolla saadaan hienoja pätkiä kaikille video sivuille ennen kuin itse kerkeää koneen haltuun saada:)

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Mahtijuttu. Varsinkin kaikenmaailman combo-videoihin ja time-trialeihin.

Toivottavasti ominaisuus tulee mahd moneen peliin....

TEKKEN6

Käyttäjän ULVI kuva
ULVI

Mahtava tuo nauhoitusominaisuus.

Olen pitkään ollut sitä mieltä, että kaikissa kovalevyllisissä laitteissa (ja PSP:ssäkin) pitäisi olla vähintään screenshottien kuvaus- ja tallennusmahdollisuus. Ei ole mitään syytä, miksei olisi.

Nostoja