Ilmaista verkkoräiskintää PlayStation 3:lla tarjoava Dust 514 saavuttaa virallisen julkaisupäivänsä toukokuussa. Peliä kehittävä CCP on vahvistanut Islannissa oman EVE-fanitapahtumansa yhteydessä, että peli alkaa jättää beetavaiheensa taakseen ensi kuun 14. päivästä alkaen.

Massiivimoninpeli EVE Onlinen kanssa kommunikoiva Dust on ollut julkisessa testausvaiheessa PlayStationilla kuluvan vuoden tammikuusta asti. Lisää ihmeteltävää vielä pelin beetaversioon ollaan myös saamassa, sillä 6. toukokuuta peliin julkaistaan Uprisingiksi kutsuttu päivitys. Se muun muassa muovaa uuteen kuosiin Dustin varuste- ja kykykehitykseen liittyviä järjestelmiä niinkin paljon, että pelaajille palautetaan heidän saamansa kykypisteet uudelleenkäytettäväksi reiluuden nimissä.

CCP:n suunnitelmat Dustia varten ovat näillä näkymin varsin kauaskantoiset. Yhtiö on korostanut julkaisupäivän julkistuksen yhteydessä, että se on pyrkinyt nimenomaan luomaan teoksen, joka eläisi pidempään kuin alusta, jolle se julkaistaan.

Ainakin jo jonkinlaista ymmärrystä CCP:ltä pitäisikin löytyä pelien pitkäikäisestä tukemista. EVE Online täyttää ensi kuussa nimittäin kymmenen vuotta.

Ohessa tuore EVE-universumia esittelevä traileri.

Lähde: DUST 514 (Twitter), PlayStation Blog

Lisää luettavaa