PlayStation 3:n eurojulkaisun valttikortti / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3:n eurojulkaisun valttikortti

30.01.2007 // Kirjoittanut: Riot
40

Sonyn molemmat eurooppalaista tuotantoa olevat PlayStation 3 -ajopelit MotorStorm ja Formula One: Championship Edition ilmestyvät konsolin lanseerauksen yhteydessä 23. maaliskuuta.

MotorStorm ehdittiin julkaista raakileena Japanissa jo viime vuoden joulukuussa, mutta Euroopassa ja Yhdysvalloissa ilmestyy pelin täysi versio, joka sisältää 12 pelaajan nettipelin, yksityiskohtaisempaa ratagrafiikkaa sekä paremman ruudunpäivityksen ja on muutenkin kaikin puolin hiotumpi kokonaisuus.

Alla viimeisimmät kuvat MotorStormista.

motorstorm_20061031_01.jpgmotorstorm_20061020_008.jpgmotorstorm_20061020_005.jpgmotorstorm_20061020_001.jpgmotorstorm_20061031_03.jpgmotorstorm_20061031_08.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TheKid kuva
TheKid

Varmasti tulee hankittua PS3:n oston yhteydessä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nättiä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"hih. sony boyt jaksaa fanittaa.."
taitaa olla aikamoisia ongelmia. Aina löytyy niitä, jotka jaksavat tulla itkemään ilman mitään syytä (mene hoitoon).

Itse peli näytti kauniilta. Kuitenkin vain kauniilta, eikä miltään järjettömän häikäisevältä. Itse ajettavuus, kilpailijoiden tarpeeksi suuri määrä, tekoäly ja hajoavat ympäristöt (tai ainakin autot) ovat mielestäni myös tärkeitä. Kuitenkin hyvän näköinen ja saattaapi mennä joskus ostoonkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hassua. Tähän asti suurinta osaa kommentteista laukoo joukko peliä pelaamatonta porukkaa. Blur, jota joku jo ihmetteli kulkee koko nimellä "motion blur", joka vaatii tehoja pyöriäkseen. Se ei ole siinä syyttä, vaan korostaa pelissä vauhdin tuntua.
Toinen älypää keksi vetää hatusta monipelin olevan jotenkin huono. Oletko mahdollisesti testannut? Veikkaan itsekin hatusta, että yksinpelin jälkeen tulee moni pelaaja innoissaan tahkomaan vain ja ainoastaan moninpeliosiota. Ihan vain siitä syystä, että se on murhaavan addiktiivista ja viihdyttävää. Noin. Pian näemme kumpi oli oikeassa.

Hienoa että peliä on jaksettu hiki hatussa hioa länsimaisille markkinoille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

“hih. sony boyt jaksaa fanittaa..”

Ennen viestiäsi oli neljä viestiä, jotka vain haukkuivat peliä. Sen jälkeen tulee yksi viesti, jossa sanotaan "Varmasti tulee hankittua PS3:n oston yhteydessä.". Joo, fanitus on aivan häikäisevää. Mene itseesi, katso peiliin ja sen jälkeen ammu itsesi!

Fanipojat ne vaan jaksavat vihata, hihhih!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Alkuviestien kirjottajat on tehneet itsestään pellen. Olette vääntyneitä analogitatteja koko porukka, Internet häpee teitä, koko pelaaja lehti häpee teitä, määkin häpeen teitä mutta sitten asiaan. Niin kyllähän tuo hyvältä näyttää ja luultavasti hankin ko. pelin, ihan hauskalta menolta vaikuttaa kyllä.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Sanoi kuka mitä tahansa niin tuo on vaan yksinkertaisesti vitun siistin näköinen. Mutta grafiikkaakin hienompaa on fysiikanmallinnus + ajomallinnus. Monissa videoissa on näkynyt aivan älytöttömiä scenaarioita jotka tähän mennessä ovat peleissä olleet aina scriptattuja. Esim joku jätkä ajaa sun edessä ja kääntyy näyttämään keskaria ja yhtäkkiä jyrkänteeltä lentää rekka ja murskaa keskaria näyttävän kuskin ajopelin ja survoo sätkivän kuskin syvälle mutaan.

Yksinpeli ei tällä kertaa kiinnosta.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Ja jos piakkoin nuo anonyymit ei boardeilta häviä niin minä häviän. Näin hiljaisena protestina nääs...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ja jos piakkoin nuo anonyymit ei boardeilta häviä niin minä häviän."

Päivän paras uutinen. Tee se mahdollisimman pian!

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Joo o Annonyymit helvekkoon, kun tästä ei muuten näytä tulevan mitään. Tietenkin miinus kuva on kätevä ja sillä saa näitä pellejen viestejä poistettua näkyvistä varsin tehokkaasti.

Hienoltahan nuo edelleen näyttävät, mutta tästä pelistä video pätkät kertovat huomattavasti enemmän varsinkin kun useimmissa nuo palaset lentelevät nätisti ympäriinsä. Peli kyllä pitää jossain vaiheessa kokea, toivottavasti Demo tulisi ladattavaksi Ps3:n netti palveluun julkaisun lähestyessä.