PlayStation 3:n hinnaksi lähes tuhat euroa / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3:n hinnaksi lähes tuhat euroa

13.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
32

Ensimmäinen 80 000 konsolin PlayStation 3 -erä myytiin Japanissa loppuun odotetun nopeasti. Japanilaiset jälleenmyyjät ovatkin nostaneet koneen myyntihintaa todella radikaalisti suuren kysynnän takia. Nyt uutuuskonsolista joutuu pulittamaan pahimmillaan liki 960 euroa, mikä on tuplasti enemmän kuin vielä muutama päivä sitten.

Myös käytettyjen konsolien hinnat hipovat tuhatta euroa. Toivottavasti tämä ei ennusta PlayStation 3:lle entistä kovempaa hintaa Euroopassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mixba kuva
Mixba

Huhhuh! Tällasiin hintoihin en edes minä vannoutuneena Sony fanina ole valmis, eihän tässä ole enää mitään järkeä. Toisaalta tyhmähän ei ole se kuka pyytää vaan se kuka maksaa.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Niin tuolla summalla saa jo hyvän tietokoneen ja minä suosin konsoleita juuri siksi koska ei olisi varaa ostaa kunnon tietokonetta ... joten PS3 jäisi kyllä muutamiksi kymmeniksi vuosiksi kauppaan :/

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

ohhoh, siinä on laitteella hintaa aika kivasti:) olihan se odotettavissa että laitetta aletaan myydä kovemmalla hinnalla mut toi on jo aika, sanoisinko korkea hinta :) kyllä niitä ihmisiä löytyy jota tuolla hinnalla ostavat aivan varmasti. tuskimpa tuo vaikuttaa euroopan hintoihin, siihenhän on vaikka kuinka pitkä aika kunnes tänne tulee, luulisi sonyn saavan tuotantolinjat täyteen vauhtiin jo siihen mennessä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä taitaa voitto jakautua Wille ja XO:lle.
historian8mielestäni9 kallein pelikone.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

pieni määrä mutta suuri kysyntä, hinnat laskee melko varmasti kun konsoleita saadaan lisää, paljon lisää. Itse en maksa mistään konsolista 1000€ ja jos näin käy niin lopetan konsolipelaamisen kokonaan :F

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Halpaa kuin saippua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Saattais ehkä lähteä täälläkin, jos joku tulisi 1000€ tarjoamaan.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

On se PS3 halpa... Jep

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Periaatteessa ymmärtäähän ton. Itse konsolin valmistushan maksaa huimia summia esim. pelkkä BlueRay asema n.1000€ ja tohon sit lisäks muut koneen komponentit niin hinta on suolanen ihan valmistuksessakin. Tämän vuoksi Sony tulee myymään PS3 niin sanotusti persnettona pitkään.

Ja kilpailijat pitävät omien koneiden hinnat alhaisena joka pakottaa Sonyäkin myymään vielä halvemmalla konettansa. Hyvää kuluttajalle pahaa liiketoiminnalle myydä tappiolla.

Tosin kaipa toi XO valmistuskin maksaa enemmän kuin kone itse joten ottaahan se mikkisoftakin persnettoo koneestansa.

No mutta lyhyestä virsi kaunis, eipä ole minun huolenaihe kun toi Wii on tullu jo tilattua. :)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

no juuh..helvetin kova hinta kyllä täytyy myöntää.