PlayStation 3:n hinta laski / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation 3:n hinta laski

22.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
76

Sony pudotti PlayStation 3 -pelikoneen hintaan varhain perjantaina Suomen aikaa pitämässään Tokyo Game Show'n lehdistötilaisuudessa. Niin Famitsu-lehti kuin IGN-pelisivustokin uutisoivat, että tieto kerrottiin aivan Ken Kutaragin puheen lopussa, kun Kutaragi vastaili toimittajien kysymyksiin.

Pudotus koskee tässä vaiheessa vain Japania ja konsolin halvempaa mallia. "20 gigainen" malli saikin HDMI-videoliittimen ja sen hinta putosi 59 800 jenistä (noin 401 euroa) 49 800 jeniin (noin 335 euroa), raportoi Famitsu.

Muuten Kutaragin puhe keskittyi pohtimaan potentiaalisia tulevaisuuden peliteknologioita, kuten käyttäjien dataan perustuvaa wikin kaltaista Global Mapping -järjestelmää. PlayStation 3:n toiminnoista uutta oli mahdollisuus ladata konsoliin Sonyn verkkopalvelusta PlayStation- ja PlayStation 2 -pelejä, ja myös Sega Mega Driven ja PC Enginen pelejä.

Suomeen PS3 tulee myyntiin nykyilmoituksen mukaan maaliskuussa 2007. Kalliimpi malli maksaa noin 650 euroa, halvempi noin 550 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Japanissa...

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Jos oikein toivotaan kaikki, kenties tämä heijastuu Eurooppaan myöhästyneen julkaisun hyvitykseksi :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no nyt rupeaa hinta näyttämään hieman realistisemmalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tais tajuta, että kuluttajillakin on rajansa. Toivotaan tosiaan, että Euroopassa saadaan, jotain helpotusta, kun joudutaan konsoliakin odottelemaan kauvemin :(.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"PlayStation 3:n toiminnoista uutta oli mahdollisuus ladata konsoliin Sonyn verkkopalvelusta PlayStation- ja PlayStation 2 -pelejä, ja myös Sega Mega Driven ja PC Enginen pelejä."

Siis mitä? Kaikessa pitää mennä Nintendon perässä?? ;D

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Siis mitä? Kaikessa pitää mennä Nintendon perässä??"
Ihan hyvä että menevät. Loistava ominaisuus!

Hinnanpudotus. Odottelinkin jotain tämmöistä. Vielä kun kalliimman paketin hinta lasketaan 500 euroon Euroopassa niin johan maittaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hienoa nähdä tämäkin, Sony upgreidaa konsolinsa asioita.
Japanissa se oli muutenkin melko halpa, mutta Japanissa taidetaan olla niin kotirakkaita, että oman maan asiat tulevat ensin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"(noin 335 euroa)"

Eli siis halvempi ps3-pelikonsoli tulee maksamaan suunilleen saman verran kuin wii. Hyvä juttu. Ei siis ole enää mitään järkeä ostaa tehotonta wiitä, kun ps3 maksaa saman verran, pyörittää pelejä 1080p@160fps (hd), ohjain sisältää liiketunnistimen eikä tule niin lapsellisia pelejä, kuten wiille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Paras uutinen on HDMI:n lisääminen myös tähän työläisversioon.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Öhöm?
Wiin hinta 250€ wiimoten, nunchukin ja pelin kanssa bundletettuna...

PS3 halvempi malli (ja vain japanissa!) vielä lähes 100€ kalliimpi, sekä euroopassa 150€ kalliimpi, ja karsituilla ominaisuuksilla, ja ilman peliä ! Eli todellisuudessa pelin kanssa euroopassa PS3 tällä hetkelle tulisi maksamaan n 460€

460 € - 250€ = 210€ Eli PS3:n halvin malli on yä lähes tuplasti kalliimpi...

Ei näytä saman hintaiselta minusta....

Nostoja